2012-05-11 14:41:36
Φωτογραφία για Όλοι με την... Τσέλσι!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday και αν με το καλό ο ΠΑΟΚ πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ, υπάρχε μια ελπίδα ο Δικέφαλος να είναι στο γκρουπ των ισχυρών στη μάχη που θα κάνει για να φτάσει στους ομίλους. Αυτό θα γίνει αν η Τσέλσι σηκώσει το Champions League στον τελικό με την Μπάγερν. Διαβάστε το κείμενο: "Η ελπίδα είναι η Τσέλσι, που αν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα αλλάξει τη μορφή των προκριματικών. Αυτό γιατί με την Τσέλσι κάτοχο κι απευθείας στους ομίλους, η Αγγλία δεν θα βγάλει τον 4ό της στα προκριματικά  (καμία χώρα δεν δικαιούται πάνω από 4 ομάδες). Για να βγει ζυγός ο αριθμός των ζευγαριών, οι δυο πρώτες της κατάταξης του α' γυρου θα πάνε απευθείας στα πλέι οφ.

Ετσι, οι δέκα ομάδες του α' προκριματικού γίνονται 8 και αντί για 5 ζευγάρια θα γίνουν 4. Στη συνέχεια οι 4 ομάδες που θα προκριθούν, θα κληρωθούν με τις 6 που θα είναι απευθείας στα πλέι οφ. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει ισχυρός στον α' γύρο, αφού θα έχουν φύγει για τα πλέι οφ η 3η της Πορτογαλίας, Μπράγκα και η 2η της Ρωσίας, (ΤΣΣΚΑ ή Σπαρτάκ).


Ο ΠΑΟΚ (είτε η ΑΕΚ) θα είναι στους δυνατούς μαζί με Ντιναμό Κιέβου, Φενέρμπαχτσε και Μπριζ. Πιθανοί αντίπαλοι οι  Βασλούι (για την ώρα 2η στη Ρουμανία), Φέγενορντ, Νόρτζελαντ και Μάδεργουελ. Ο ΠΑΟ, αν βγει εκείνος 1ος, θα είναι σίγουρα (με ή χωρίς Τσέλσι πρωταθλήτρια Ευρώπης) στους ισχυρούς του α' γύρου, ενώ ο Ατρόμητος στους αδύνατους. Αν η ελληνική ομάδα περάσει στα πλέι οφ θα πάρει 2 εκατ. ευρώ κι αν αποκλειστεί από τους ομίλους του Τσ. Λιγκ, θα συνεχίσει σε αυτούς του Γιουρόπα".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ