2012-05-11 15:39:32
Φωτογραφία για Χωρίς γκολ δεν έχει Τσάμπιονς Λιγκ
Ο Παναθηναϊκός θυμίζει στα πλέι οφ την ομάδα του Απριλίου στα ντέρμπι της Superleague, χωρίς γκολ, με καμία έμπνευση και παίκτες σε κακή κατάσταση

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στα πλέι οφ ως το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης, αφού και προβάδισμα τεσσάρων πόντων είχε έναντι των αντιπάλων του και η προϊστορία έδειχνε πως δύσκολα θα χάσει την πρωτιά. 

Οι πράσινοι ωστόσο, αφού δεν σκόραραν για πρώτη φορά μετά από 19 ματς, τρεις αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα έχουν πάρει μόλις ένα βαθμό και πλέον είναι το αουτσάιντερ. 

Οι λόγοι που έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση είναι πολλοί και ξεκινούν φυσικά από τα πολλά οικονομικά προβλήματα, που έχουν επηρεάσει το κλίμα στα αποδυτήρια, και φτάνουν μέχρι τις επιλογές του προπονητή.

Εμείς θα αναλύσουμε ορισμένους από αυτούς κι εσείς φυσικά θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

No goal, no party


 

Ο Παναθηναϊκός μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά μόλις ένα γκολ! Αυτό αποτελεί αρνητικό ρεκόρ των πράσινων στη μίνι διοργάνωση στην οποίο γνώρισαν για πρώτη φορά ήττα από την ΑΕΚ. 

Αυτή η πορεία θυμίζει αρκετά τα τρία κολλητά ντέρμπι πρωταθλήματος με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπου οι πράσινοι γνώρισαν τρεις ήττες χωρίς να σκοράρουν. Βέβαια ευκαιρίες γίνονται, όμως δεν υπάρχει ο σκόρερ.

Τα ίδια λάθη

 

Ευθύνες έχει και ο προπονητής, ο οποίος πρέπει να πούμε πως δουλεύει σε ένα περίεργο καθεστώς. Όμως τα ίδια και ίσως χειρότερα συμβαίνουν στους ανταγωνιστές του (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ). 

Είδαμε πάλι την ομάδα χωρίς καθαρό φορ από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ έπρεπε να φτάσουμε στο 70ο λεπτό για να μπει στο ματς ο Τοτσέ. Από εκεί και πέρα ο Καραγκούνης, καλύτερος παίκτες του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, μπήκε στο 80' και φυσικά για τον Πετρόπουλο ούτε λόγος.

Παίκτες σε κακή κατάσταση

 

Κλείνοντας να πούμε πως υπάρχουν παίκτες που δείχνουν σε τραγική αγωνιστική κατάσταση. Ο Κώστας Κατσουράνης παρότι προσπάθησε στο πρώτο μέρος, δεν έχει την σπιρτάδα των προηγούμενων χρόνων, ενώ οι Κουίσνι, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον θέλουν μία μπάλα μόνοι τους.

Τέλος ο Βιτόλο που ήταν εξαιρετικός στο ματς με την ΑΕΚ, ξέμεινε από δυνάμεις όμως έμεινε μέχρι το τέλος και βγήκε ο Σιμάο. 

πηγή: sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ