2012-05-11 16:45:32
Φωτογραφία για ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με δηλώσεις του ο Νίκος Οικονόμου ευχήθηκε στον τελικό του Final 4, να πάνε και οι δύο Ελληνικές ομάδες Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Οικονόμου στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6":

-Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Καταρχάς είναι αρκετά σημαντικό το γεγονός ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα, σε μια τόσο υψηλή διοργάνωση υπάρχουν δύο ομάδες μας. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Καμία ομάδα δεν έχει πάρει το τρόπαιο στα χαρτιά.

Παραδέχομαι ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πολλές λύσεις και αρκετούς παίκτες με προσωπικότητα. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τι έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι πάρα πολύ βαριά η φανέλα. Έχει και παίκτες και φυσικά προπονητή. Δεν θα είναι έκπληξη αν νικήσει ο Παναθηναϊκός. Απλώς θα είναι μια τεράστια αποτυχία για την ΤΣΣΚΑ γιατί έχει μαζέψει πολλά ονόματα.

Αγωνιστικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι η αξία του Φώτση και του Νίκολας δεν έχει καλυφθεί αγωνιστικά από τους εκείνους που έχουν αποκτηθεί
. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός παραμένει μια σοβαρή ομάδα, σταθερή, που ξέρει πως κερδίζουν ένα παιχνίδι. Η πίεση είναι με την ΤΣΣΚΑ, εξάλλου την έχουμε ξαναδεί να λυγίζει και στο παρελθόν. Έχει τον Κιριλένκο που είναι και μεγάλη αξία ως παίκτης αλλά και προσωπικότητα.

Το παιχνίδι θα κριθεί σε τεχνικά θέματα που σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει δουλέψει. Πιστεύω ότι θα πρέπει να πάει σε χαμηλό σκορ και θέλει συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα».

-Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού:

«Ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Είναι 50-50 οι πιθανότητες. Η Μπαρτσελόνα είναι η ίδια ομάδα. Πάει σε πιο κοντρόλ παιχνίδι καθώς δεν έχει τον Ρούμπιο. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να σταθούμε στον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα, μια ομάδα του προπονητή. Τα παιδιά είναι αρκετά χαρούμενα μεταξύ τους και ο κάθε ένας έχει αποδεχθεί τον ρόλο του. Έχουν ενέργεια ικανή να μπλοκάρουν τον αντίπαλο.

Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάει στην πίεση και στην ταχύτητα. Η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλα κορμιά και υπερτερεί στο παιχνίδια 5χ5».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ