2016-01-20 21:01:30
Φωτογραφία για Έμειναν με την όρεξη οι αγρότες στην Ξάνθη - Ματαιώθηκε η επίσκεψη Αποστόλου λόγω ομηρίας
Εγκλωβίστηκε στην Κομοτηνή ο Υπουργός και πήγαν εκεί αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Ξάνθη Με την... όρεξη έμειναν αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ξάνθης που περίμεναν να συναντήσουν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Υπουργός είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την πόλη στο πλαίσιο περιοδείας του στην Θράκη ωστόσο λογάριαζε χωρίς τις αντιδράσεις των αγροτών στην Κομοτηνή, το πρωί της Τετάρτης όταν και σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια έξω από το κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης με αποτέλεσμα ο ίδιος να εγκλωβιστεί εκεί.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ξάνθης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο ώστε να αποφασίσουν τις κινητοποιήσεις τους αλλά και να θέσουν το πλαίσιο των διεκδικήσεων τους και των προτάσεων που ήλπιζαν να καταθέσουν στον Υπουργό. Ο κ. Αποστόλου αναγκάστηκε ωστόσο να ματαιώσει την επίσκεψή του στην Ξάνθη και την Καβάλα, και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του στις εν λόγω περιοχές, μιας και βρέθηκε “όμηρος” μέσα στο κτίριο της Περιφέρειας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ