2012-05-11 17:36:08
Φωτογραφία για Αναγνώστης αποδίδει ευθύνες στο πολιτειακό-πολιτικό σύστημα
Οι ευθύνες για όλη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για το μέλλον της χώρας ανήκουν στους παρακάτω 1. Στον Αξιότιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, διότι εν έβλεπε ότι η πολιτική του Γ.Παπανδρέου οδηγούσε την Ελλάδα και τους Έλληνες στην καταστροφή, όχι μόνον δεν έκανε τίποτε (π.χ να τραβήξει του αυτί του ΓΑΠ η εφ' όσον δεν μπορούσε να παραιτηθεί) όπως πολλοί Έλληνες το ζητούσαν και μάλιστα αποδοκιμάσθηκε κατά κόρο.

2. Ο ΓΑΠ, διότι άλλα έλεγε προεκλογικά, άλλα τον Δεκέμβριο του 2009, άλλα τον Φεβρουάριο του 2010 και άλλα έπραξε από το Καστελόριζο, και μάλιστα έκανε και μυστικές διαπραγματεύσεις όπως έγινε γνωστό, και όχι μόνον αυτό αλλά μας οδήγησε και σε δεύτερο μνημόνιο.

3. O Κ Σαμαράς ο οποίος δεν έλαβε υπ' όψιν του τα καλέσματα να αποσύρει τους βουλευτάς απο την βουλή σε συνεννόηση και με άλλες δυνάμεις του κοινοβουλίου έτσι, ώστε να σταματήσει το δίδυμο

Παππούλια - ΓΑΠ.

Υπάρχουν και σ' άλλους ευθύνες, αλλά οι προαναφερθέντες τρεις έχουν τις μεγαλύτερες. Μπορώ να αναφέρω (τους συνδικαλιστές που επί 30 χρόνια συνδιοικούσαν- τους μεγαλοεκδότες με τους δημοσιογράφους που ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις-οι τραπεζίτες καθώς και τα κόμματα της αριστεράς, διότι το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι να κατεβάζουν τον κόσμο στο δρόμο χωρίς να υπολογίζουν τίποτε, και όποτε χρειαζόταν υπήρχε σιγή ιχθύος).

Τώρα λοιπόν κύριοι τι μέλλει γενέσθαι για την χώρα και τον λαό της;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Σύστημα της ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Σύστημα της ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ