2012-05-11 18:44:11
Φωτογραφία για Γυναίκες και λεφτά: 5 συμβουλές για να αποφύγετε να «σφαχτείτε»
Λένε ότι «αν έχεις λεφτά, έχεις και γυναίκα». Το πρόβλημα όμως είναι ότι «αν έχεις λεφτά, έχεις γυναίκα, αλλά έχεις και χαβάδες». Αποστήθισε τα 5 σημεία προσοχής για να μην βγουν μαχαίρια στη σχέση 1. Αν εσύ φέρνεις τα πολλά τα φράγκα, ποτέ μα ποτέ μην τα αποκαλέσεις «τα λεφτά μου».

2. Όταν η γυναίκα πάθει εμμονή με ένα πανάκριβο φόρεμα, κόσμημα, τσάντα, δαχτυλίδι, κλπ, ποτέ μην τολμήσεις και της κόψεις τη φόρα με μια ξενερωτική-απότομα προσγειωτική ατάκα για λεφτά. Το κόλπο είναι το εξής: την αφήνεις να χαρεί μόνη της μέσα στις παραισθήσεις της. Αν έχει σώας τας φρένας, μετά από λίγο θα της περάσει και θα πάει στο επόμενο που θα της γυαλίσει. Και η ιστορία συνεχίζεται ομοίως 3. Αν εκείνη έχει τα πολλά τα φράγκα, μην ντραπείς και μην κωλώσεις ποτέ να αγοράσεις πραγματάκια για την πάρτη σου, μόνο και μόνο επειδή είναι «δικά της τα λεφτά». Μόνο σε αυτή την περίπτωση έχει η ισχύ η ατάκα «τα λεφτά μας».


4. Αν βρεθείτε να τσακώνεστε και να φεύγουν τηγάνια στο σπίτι, ποτέ μα ποτέ δεν φέρνεις ως παράδειγμα που «γρατσουνάει» μια πάλαι ποτέ υπέρογκη αγορά της τονίζοντάς της το ακριβές ποσό που ξηλώθηκες. Απόφυγέ το όπως ο διάολος το λιβάνι. Αν δεν το κάνεις, αυτό δείχνει στα μάτια της ότι μετράς ένα ένα τα κουκιά (και που καλά κάνεις και κρατάς τουλάχιστο εσύ τα μπόσικα, γιατί αν δεν το κάνεις εσύ θα βγείτε από τα παράθυρα). Όμως δεν πρέπει να της το δείχνεις, ποτέ και για κανένα λόγο. Το θέμα δεν είναι να σε θεωρεί large και χουβαρντά, αλλά να μην σε θεωρεί μίζερο. Αν γίνει αυτό, το 'χασες το παιχνίδι.

5. Ένα πολύ ενδιαφέρον και έξυπνο κόλπο, κίνηση στρατηγικής, ενώ τώρα τελείωσαν τα τηγάνια και φεύγουν βάζα (και 2 τασάκια για εναλλαγή): θύμιζέ της εκεί στο peak του καυγά σας τις εποχές που περνούσατε υπέροχα χωρίς πολλά λεφτά. Είναι αρκετά χρήσιμο σε κάτι τέτοιες στιγμές να αποκτάτε και οι δυο προοπτική πάνω στο τι είναι αληθινά σημαντικό και που σας ενώνει στη σχέση.

topeiraxtiri
 
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ