2012-05-11 19:01:50
Φωτογραφία για Κ. Καινούργιου: Με νέο bohemian look! (Φωτογραφίες)
Το νέο bohemian look που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου της πηγαίνει πολύ! Η παρουσιάστρια του "Δέστε τους" αποφάσισε να αλλάξει το look της και ήδη έχει κερδίσει πολλά κολακευτικά σχόλια από τους φίλους και τους συνεργάτες της. Την πρώτη της εμφάνιση με την ανανεωμένη κουπ της την έκανε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου ήταν προσκεκλημένη.

Ο φωτογραφικός φακός του "HELLO!" συνέλαβε πριν από λίγες ημέρες την Κατερίνα στο Χαλάνδρι με το νέο της στυλ. Φορώντας ένα λευκό t-shirt το οποίο συνδύασε με μια μακριά navy blue φούστα και κρατώντας την αγαπημένη της τσάντα απόλαυσε τη βόλτα της στα βόρεια προάστια και αμέσως μετά συναντήθηκε με τις κολλητές της για να πιούνε τον καθιερωμένο τους καφέ.

Κατερίνα νοιάσου για τα... λεφτά σου! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Φαναρά αδυνατισμένη μας αποκάλυψε ότι ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο βασίζεται στα φρούτα, τα λαχανικά και το λευκό κρέας, ενώ σχεδόν καθημερινά γυμνάζεται με τον personal trainer, Κρις Βάλλας. Παράλληλα, αφιερώνει πολύ χρόνο στο νέο της blog, "Kat Ken's world". Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, πληροφορίες αναφέρουν ότι η πετυχημένη ομάδα του "Δέστε τους" θα παραμείνει ως έχει και η Κατερίνα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη.

markos.tv
 
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ