2012-05-11 19:00:09
Φωτογραφία για 58o Ράλλυ Ακρόπολις - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Συμμετοχές
Μύρισε Ελλάδα! Έπειτα από μια δεκαετία το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο ημερολόγιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και 19 πληρώματα είναι έτοιμα να μπουν στον πιο απαιτητικό αγώνα της χρονιάς.

Τελευταία φορά που το Ράλλυ Ακρόπολις προσμέτρησε στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν το 2000, όταν οι Γιάννης Παπαδημητρίου – Νίκος Πετρόπουλος με ένα Subaru Impreza WRC επικράτησαν σε εθνικό επίπεδο, κατακτώντας παράλληλα τη 10η θέση στη γενική κατάταξη του αγώνα. Δώδεκα χρόνια αργότερα, μεταξύ των συμμετεχόντων που θα διεκδικήσουν την νίκη θα βρίσκονται οι έμπειροι συνδυασμοί όπως αυτοί των Γρηγόρη Νιώρα – Κωνσταντίνου Κάκαλη (Subaru Impreza WRX STi Ν1) και Διονύση Σπανού – Σωτήρη Γκότοβου (Subaru Impreza WRX STi) κ.ά.

Σημειώνεται ότι τα πληρώματα που συμμετέχουν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα αγωνιστούν στις τέσσερις πρώτες ειδικές διαδρομές του Σαββάτου 26 Μαΐου (Κλένια-Μυκήνες, Γυμνό, Κεφαλάρι και Ζήρια) και στις πέντε ε.δ. της Κυριακής 27 Μαΐου (Αγ. Θεόδωροι 1&2, Νέα Πίσια 1&2, Power Stage – Νέο Λουτράκι) στις οποίες θα εκκινούν έπειτα από τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο Ράλλυ Ακρόπολις για το WRC.


Ο διήμερος αγώνας θα έχει έναν νικητή, αλλά η βαθμολογία για το πρωτάθλημα θα είναι ξεχωριστή για κάθε ημέρα. Έτσι, τα πληρώματα που θα εγκαταλείψουν το Σάββατο, θα έχουν τη δυνατότητα να επανεκκινήσουν την Κυριακή.

Φυσικά τα 19 ελληνικά πληρώματα, όπως και όλα τα υπόλοιπα, θα δώσουν το παρών στην Τελετή Εκκίνησης, στο Ζάππειο Μέγαρο, την Πέμπτη 24 Μαΐου στις 17:00.

Πίνακας συμμετοχών

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ