2012-05-11 19:00:40
Φωτογραφία για Ποιος γνωστός ηθοποιός δήλωσε «Εδώ και εφτά μήνες δεν έχω να πληρώσω τους λογαριασμούς μου»?
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" για τους συναδέλφους του, για τις διάφορες δουλειές που έχει κάνει, για το Πανεπιστήμιο που δεν τελείωσε αλλά και για την δύσκολη περίοδο που περνά λέγοντας χαρακτηριστικά : «Εδώ και 7 μήνες δεν πληρώνω τους λογαριασμους μου...».

«Ευτυχώς μετά από τόσα χρόνια μπορώ να επιλέγω τη δουλειά που θα κάνω, αλλά και του συνεργάτες μου». Όσο για το ποιές δουλειές έχει κάνει στη ζωή του ο Γεράσιμος Γεννατάς; «Έχω κάνει τα πάντα. Μπορείς να μου βάλεις ένα ερωτηματολόγιο και να δεις. Είχα μια κακή τύχη κάποιασ τιγμή στη ζωή μου γιατί είχα χάσει και τους δύο μου γονείς όταν ήμουν μικρός. Έτσι αναγκάστηκα να δουλεύω από μικρός για να μπορώ να ζήσω. Παράλληλα σταμάτησα και το Πανεπιστήμιο στο τέταρτο έτος, λίγο πριν πάρω το πτυχίο».

Όσο για το αν τα καταφέρνει οικονομικά; «Τα τελευταία δύο χρόνια δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι η πρώτη φορά που εδώ και εφτά μήνες δεν μπορώ να πληρώσω τα δάνειά μου, το ΦΠΑ, το ΤΕΒΕ μου και ακούω τους πολιτικούς που θέλουν να μας διώξουν. Τώρα δεν βγάζω όσα χαλάω.»
Tsouvali
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ