2012-05-11 19:48:04
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φαβορί ο Ντομίνγκος αλλά… καμία συμφωνία
Ο Ντομίνγκος Πασιένσια έχει τον πρώτο λόγο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, ωστόσο τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Την Παρασκευή (11/5) τα Μέσα της Πορτογαλίας παρουσίασαν ως δεδομένη τη συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον 43χρονο προπονητή, όμως, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ωστόσο, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφές και με άλλους προπονητές. Για τον λόγο αυτό, το Σάββατο (12/5) ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα ταξιδέψει στην Ισπανία.

Ο Σέρβος θα βρεθεί στην Ιβηρική χερσόνησο, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων με τεχνικούς που βρίσκονται στην λίστα των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, δεν αποκλείεται, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου να έχει συνάντηση με τον Μίτσελ της Σεβίλλης, αλλά και τον Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεζ της Λεβάντε.


Ωστόσο, όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση του προπονητή αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία από την ερχόμενη εβδομάδα, μια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το Final 4. Με την επιστροφή του προέδρου των Πειραιωτών θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ένα από αυτά είναι και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν το καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή δεν έχει παρουσιαστεί κάποια εξέλιξη, κάτι που αναμένεται να γίνει από την Δευτέρα (14/5). Πολύ κοντά στην παραμονή τους είναι οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τους Μάρκο Πάντελιτς και Φρανσουά Μοντέστο.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ