2012-05-11 20:27:08
Φωτογραφία για Ελεγκτής φώναξε στους επιβάτες εγέρθητι
Φοβερές αντιδράσεις έχει φέρει το περιστατικό που έλαβε χώρα μέσα σε τρόλεϊ, όταν ο ελεγκτής φώναξε «εγέρθητι» στους επιβάτες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ελεγκτής μπήκε στην γραμμή 13. Δυο αλλοδαποί δεν είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο, ενώ δεν πρόλαβαν να τα ακυρώσουν εκείνη την στιγμή, καθώς το ακυρωτικό μηχάνημα σταματά να λειτουργεί με την είσοδο του ελεγκτή.

Τότε σε υψηλούς τόνους ο ελεγκτής ξεκίνησε να φωνάζει στους αλλοδαπούς «εγέρθητι ρε, εδώ είναι Ελλάδα», ενώ στη συνέχεια τους έσπρωξε προς την πόρτα του λεωφορείου.

Δύο γυναίκες που επέβαιναν στο τρόλεϊ επιπλήττουν τον ελεγκτή για τη συμπεριφορά του, ενώ στη στάση απέναντι από τη βουλή κατεβαίνει όλοι, ο ελεγκτής, οι αλλοδαποί και οι δύο γυναίκες.Οι άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονται δίπλα στο σημείο, κάνουν παρατήρηση στον ελεγκτή, ότι δεν έχει δικαίωμα να σηκώνει χέρι πάνω σε κανέναν επιβάτη και να μιλά με αυτόν τον τρόπο, όμως εκείνος επιμένει: «Eγώ είμαι φασίστας και Χρυσή Αυγή και θα μιλάω όπως θέλω και θα κάνω ό, τι θέλω».

Έπειτα από μια λογομαχία τουλάχιστον 10 λεπτών, όπου ο ελεγκτής συνέχιζε να εκθειάζει τον φασισμό και αφού είχε αρχίσει να αντιδρά κόσμος που μαζεύτηκε στο σημείο, το επεισόδιο έληξε.
newscode.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ