2012-05-11 20:36:47
Φωτογραφία για Τέλος και ο Ιντζάγκι από τη Μίλαν!
Ο αγώνας κόντρα στη Νοβάρα θα είναι ο τελευταίος του Φίλιπο Ιντζάγκι με τη φανέλα της Μίλαν, με τον 38χρονο Ιταλό άσο να αποχαιρετάει μέσω ανοιχτής επιστολής τους φίλους των "ροσονέρι".

"Όλα τα πράγματα που θα διαβάσετε θα είναι πάντα δεύτερα, εκτός από ένα. Το πρώτο και μοναδικό πράγμα που θέλω να ξέρετε πάντα είναι αυτό: έπαιξα και νίκησα για Σας.

Τις πρώτες εβδομάδες, τους πρώτους μήνες, με μελετήσατε, κοιταχτήκαμε. Μετά ερωτευτήκαμε", τόνισε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του προς τους φίλους της Μίλαν ο "Σούπερ Πίπο", και συνέχισε:

"Ευχαριστώ με στοργή και συγκίνηση τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι και τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Η ικανότητά τους να μου δίνουν κίνητρα με έκανε πιο δυνατό, με εκτόξευσε πέρα από οποιοδήποτε όριο.

Και στο τέλος, ας με συγχωρέσετε, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ την οικογένειά μου. Την μαμά μου Μαρίνα, τον μπαμπά μου Τζανκάρλο, τους Σιμόνε και Τομάζο. Δεν θα έφτανα μέχρι εδώ χωρίς εσάς. Είστε η δύναμή μου".

Ως κορυφαία στιγμή του στη Μίλαν ο Ιντζάγκι ανέφερε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2007 στην Αθήνα ("Δύο γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ, δύο χρόνια μετά την Κωνσταντινούπολη, το 7ο Τσάμπιονς Λιγκ. Η μοίρα μας επεφύλαξε κάτι που ούτε εμείς το περιμέναμε"), ενώ έκλεισε την επιστολή του με την εξής φράση:

"Αγαπημένη μου Μίλαν, σε αφήνω μόνο επειδή είναι έτσι η ζωή, επειδή έτσι είναι η στιγμή. Το ξέρεις και εσύ. Γεια σε όλους και ευχαριστώ".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ