2012-05-11 20:35:06
Φωτογραφία για Οριστικά και αμετάκλητα ο Δήμος Σαρωνικού στην Ψυτάλλεια
Υπογράφτηκε την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 από τον Ειδικό Γραμματέα Υδάτων κ. Ανδρέα Ανδρεαδάκη η χρηματοδότηση του έργου της... αποχέτευσης του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού συνολικού προϋπολογισμού 78.896.945,16 €.

Η χρηματοδότηση αφορά σε δύο πράξεις: 1). «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμού Καλυβίων Θορικού (Λαγονήσι) και 1ο Τμήμα ΚΑΑ Σαρωνικού» με κωδικό MIS 349379 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” (προϋπολογισμός: 42.153.944, 56 €) και 2). «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας και 2ο Τμήμα ΚΑΑ Σαρωνικού» με κωδικό MIS 349380 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” (προϋπολογισμός: 36.743.000,60 €).

Η υπογραφή της χρηματοδότησης από τον Ειδικό Γραμματέα ήταν η τελευταία πράξη στην προσπάθεια που κατέβαλε ο Δήμος τον τελευταίο χρόνο, όπου κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες και να δρομολογήσει την κατασκευή του μεγαλύτερου έργου υποδομής στην περιοχή μας.


Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της παραπάνω καθοριστικής για την περιοχή μας προσπάθειας και κυρίως τους υπουργούς ΥΠΕΚΑ και ΥΠΟΜΕΔΙ κ.κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Μάκη Βορίδη, τον Ειδικό Γραμματέα Υδάτων κ. Ανδρέα Ανδρεαδάκη, το Συμβούλιο και τα στελέχη της ΕΥΔΑΠ, καθώς και όλους τους υπηρεσιακούς και τεχνικούς παράγοντες που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για την οριστική ένταξη – χρηματοδότηση του έργου.

Καθοριστική στην επιτυχία της όλης προσπάθεια ήταν η συμβολή του Δημάρχου Πέτρου Φιλίππου, του Αντιδημάρχου Μανώλη Τσαλικίδη και των δημοτικών συμβούλων που εργάστηκαν με επιμονή και μεθοδικότητα, στήριξαν και ψήφισαν τη λύση της Ψυτάλλειας.

Από εδώ και πέρα ο Δήμος ταχύτατα θα δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση έναρξη των εργασιών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ