2012-05-11 20:34:50
Φωτογραφία για Τίτλοι τέλους για Γκατούζο και Μίλαν
Μετά τον Αλεσάντρο Νέστα και ο Τζενάρο Γκατούζο λέει "arrivederci" στη Μίλαν. Ο Ιταλός αμυντικός δεν συμφώνησε για νέο συμβόλαιο και θα αποχαιρετήσει το "Μεάτσα" μετά από 13 χρόνια καριέρας.

Τέλος εποχής για τον Τζενάρο Γκατούζο στη Μίλαν. Ο 34χρονος Ιταλός αμυντικός μέσος συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/5) με τον Αντριάνο Γκαλιάνι προκειμένου να εξετάσουν οι δύο πλευρές το αν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν, κάτι όμως που δεν θα συμβεί τελικά.

"Αφήνω τη Μίλαν, αυτό ήταν το αντίο. Έφτασε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας και να αφήσω χώρο για άλλους. Δεν ξέρω ακόμα που θα πάω, δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, θα μιλήσω αύριο σε συνέντευξη Τύπου.

Η Μίλαν έκανε για μένα περισσότερα από όσα έκανα εγώ για την ομάδα" ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο "Ρίνγκιο" μετά την αποχώρησή του από τα γραφεία των "ροσονέρι".

Επιπλεον, ο Γκατούζο αποκάλυψε ότι θα παραμείνει εκτός γηπέδων για έναν χρόνο και ότι ο Γκαλιάνι του χάρισε cd του Φαούστο Λεάλι με τίτλο "Mi Manchi" ("Μου λείπεις").


Όσον αφορά το παλμαρέ που έχει να επιδείξει ο έμπειρος άσος με την κοκκινόμαυρη φανέλα, αυτό είναι: 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 πρωταθλήματα,  1 Κόπα Ιτάλια, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 2 Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Υπενθυμίζεται ότι μία ημέρα νωρίτερα,ο Αλεσάντρο Νέστα είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου ότι θα φύγει από τους πρώην πρωταθλητές Ιταλίας μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην ομάδα (πιθανότερος ο επόμενος σταθμό το πρωτάθλημα των ΗΠΑ), ενώ το ενδιαφέρον μετατίθεται πλέον στις περιπτώσεις των άλλων δύο "παλιοσειρών" του συλλόγου, Κλάρενς Ζέεντορφ και Φίλιπο Ιντσάγκι

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ