2016-01-28 00:15:09
Φωτογραφία για Που θα γίνουν τα στρατόπεδα προσωρινής κράτησης 400.000 μεταναστών στην Αθήνα;
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και να μιλάμε με ονόματα η Γερμανία και η Αυστρία έχουν γεμίσει με μετανάστες Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, οι δύο αυτές χώρες.. δέχονται όλους τους μετανάστες, λόγω της υψηλής οικονομίας, και προφανώς οι άνθρωποι θα βρουν πιο εύκολα εργασία απ΄ότι στην Ελλάδα.

Η ελληνική κυβέρνηση προς στιγμή εφαρμόζει μια έξυπνη στρατηγική και αφήνει τους μετανάστες να περνούν απο την Ελλάδα, και να πηγαίνουν στο προορισμό που επιθυμούν. 

Κανείς μετανάστης δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η Γερμανία θα πιέσει την Ελλάδα να φτιάξει με ευρωπαϊκά κονδύλια τα εν λόγω στρατόπεδα για 400.000 άτομα στις περιοχές της Αττικής, και πιθανόν να γίνουν στον Μαραθώνα και Γραμματικό, στο Κορωπί και στο Λαύριο. 

Η ενέργεια αυτή, θα έχει ως αντάλλαγμα τη μείωση τους εξωτερικού χρέους της Ελλάδας προς στους δανειστές, αρκεί να μένουν οι μετανάστες εδώ.

Όμως στο προσεχές μέλλον, λόγω της πολεμικής κατάστασης που θα επικρατήσει σε πολλά κράτη, θα έρθουν εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα, και θα είναι αδύνατον να μπορεί να τους κρατήσει η Ελλάδα μαντρωμένους σ ένα στρατόπεδο. 

Από και ύστερα, η Ελλάδα θα γίνει το κόκκινο πανί για όλους τους μουσουλμάνους που θα βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, και θα την θεωρούν υπεύθυνη που τους μαντρώνει μέσα σ ένα κλουβί. 
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Ο ΣΙΛΒΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Ο ΣΙΛΒΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ