2012-05-11 21:14:09
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑ – 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: Του αποκάλυψε ότι το παιδί δεν είναι δικό του!
Ο λόγος για πασίγνωστο ζευγάρι της Πάτρας που οδηγείται στο χωρισμό, αφού η σύζυγος αποκάλυψε στον σύζυγο ότι το παιδί δεν είναι δικό του, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Σύμφωνα με το dete.gr, ο χωρισμός τους αναμένεται να προκαλέσει δυσάρεστη έκπληξη και πολλές συζητήσεις στην πόλη, ειδικά στους επιστημονικούς κύκλους από τους οποίους προέρχεται ο 50άρης  σύζυγος, ο οποίος είναι αρκετά προβεβλημένος στην τοπική κοινωνία.

Ο 50χρονος και η 45χρονη σύζυγός του, η οποία εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος, είχαν όλα αυτά τα χρόνια την καλύτερη εικόνα προς τα έξω. Μέχρι που η σύζυγος αποφάσισε να εξομολογηθεί στον άνδρα της ότι ο γιος του δεν είναι δικός του. Όπως ήταν φυσικό, ο σύζυγος έπεσε από τα σύννεφα και δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Στην αρχή δεν ήθελε να το πιστέψει και μάλιστα στηρίχτηκε στο γεγονός ότι την περίοδο στην οποία προσδιορίζεται χρονικά η σύλληψη του παιδιού, έμεναν σε άλλη πόλη και ήταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Παρ’ όλα αυτά, η σύζυγος επέμεινε στην αποκάλυψη ότι το παιδί δεν του ανήκει Το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφθεί δικηγόρους και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την κατάθεση της αίτησης του διαζυγίου.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ