2012-05-11 21:54:24
Φωτογραφία για Κουβέντα για τη διαιτησία ο Ομπράντοβιτς!
Απέφυγε να σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αν και οι δύο τελευταίες φάσεις αποδείχθηκαν καθοριστικές ως προς την ανάδειξη του νικητή...

«Για μένα δεν έχει σημασία η τελευταία φάση. Είχαμε 39 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα για να νικήσουμε. Κάποιες φορές αυτό που σχεδιάζεις σου βγαίνει στο τέλος κι άλλες όχι. Αυτή τη φορά δεν καταφέραμε καν να σουτάρουμε» δήλωσε ο «Ζοτς» και συνέχισε: «Σήμερα κάναμε σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Ό,τι είχαμε προετοιμάσει, το κάναμε. Μειώσαμε πολύ τους αριθμούς της ΤΣΣΚΑ και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί έδειξαν χαρακτήρα. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Το ματς ήταν πολύ σκληρό, σε κάθε κατοχή. Η ΤΣΣΚΑ χτίστηκε το καλοκαίρι για να πάρει την Ευρωλίγκα».

"έσπασε ο Γιασικεβίτσιους"

Αντίθετη άποψη από τον προπονητή του είχε όμως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. «Είναι κρίμα αυτό που συνέβη. Αναφέρομαι στους διαιτητές. Δεν θέλω να πω περισσότερα για να μη βρω τον μπελά μου. Έγιναν πράγματα εκτός μπάσκετ», υπογράμμισε ο Λιθουανός γκαρντ.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ