2012-05-11 21:49:37
Φωτογραφία για Αναφορά στην Ελλάδα από ιταλική οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Γένοβα
Η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης κατά του διευθύνοντα συμβούλου της Ansaldo Nucleare, Ρομπέρτο Αντινόλφι, κάνοντας αναφορά, σε προκήρυξή της, στην... Όλγα Οικονομίδου, κατηγορούμενη για συμμετοχή στους «Πυρήνες». Μάλιστα, η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη αυτοαποκαλείται «FAI, πυρήνας Όλγα».

Η επίθεση είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα στη Γένοβα.

«Αφήσαμε κουτσό τον Αντινόλφι» αναφέρει η τετρασέλιδη προκήρυξη, που εστάλη στην εφημερίδα Corriere della Sera.

Στο κείμενό της, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «αφήσαμε κουτσό τον Ρομπέρτο Αντινόλφι, έναν από τους τόσους μάγους, με καθαρή ψυχή και καθαρή συνείδηση. Με ευχαρίστηση, γεμίσαμε τον γεμιστήρα. Το να πιάσουμε το πιστόλι, να εντοπίσουμε και να παρακολουθήσουμε έναν στόχο, να συντονίσουμε το χέρι και τον εγκέφαλο, ήταν μια υποχρεωτική διαδικασία».

Στην προκήρυξη, προστίθεται ότι η ονομασία «πυρήνας Όλγα αναφέρεται στην Όλγα Οικονομίδου, αδελφή της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, CCF/FAI».


Η εφημερίδα σημειώνει πως η FAI προειδοποιεί για νέες επιθέσεις, που μπορεί να είναι τουλάχιστον οκτώ, όσα είναι, δηλαδή, τα μέλη της CCF/FAI, που είναι έγκλειστα στις ελληνικές φυλακές.

«Στις επόμενες επιθέσεις μας (θα δοθούν) τα ονόματα των άλλων Ελλήνων αδελφών, (θα γίνει) μια επίθεση για τον καθέναν από αυτούς», αναφέρεται στην προκήρυξη.

Η ιταλική εφημερίδα υπενθυμίζει, τέλος, ότι η Όλγα Οικονομίδου βρίσκεται έγκλειστη σε ελληνική φυλακή και είναι μέλος της CCF, της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο «πυρήνας Όλγα» είναι μέλος της FAI.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ