2012-05-11 21:52:14
Φωτογραφία για Βρέθηκαν άλλες δυο ιερόδουλες με τον ιό του ΑIDS
Θετικές στον ιό του ΑIDS βρέθηκαν άλλες δύο ιερόδουλες από τις συνολικά 14 που προσήχθησαν χθες στο Τ.Α. Εξαρχείων κατά τη διάρκεια... σχετικών ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 33.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία Ελληνίδα και μία Ρουμάνα, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή τους από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, είναι HIV οροθετικές. Και γι' αυτήν την περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ : τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222, Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ: 210 52 12 054.

Σχετικά με το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ύστερα από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας των ατόμων που βρέθηκαν οροθετικά στις εξετάσεις για τον ιό HIV στο πλαίσιο της εφαρμογής της υγειονομικής διάταξης, οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ καθιστούν σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι καταδικάζουν τον πρωτοφανή στιγματισμό και την διαπόμπευση των ασθενών.

«Πεποίθησή μας είναι πως τέτοιες πρακτικές είναι λανθασμένες ως πολιτική Δημόσιας Υγείας και μόνο βλαπτικά μπορούν να λειτουργήσουν» αναφέρουν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ