2012-05-11 22:29:59
Φωτογραφία για ΒΟΡΟΝΤΣΕΒΙΤΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο «Σινάν Ερντέν» και βοήθησαν με τις φωνές τους την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επικρατήσει του ΠΑΟ στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ζήτησε τη συμπαράσταση των οπαδών του Θρύλου, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τη στιγμή που το "τριφύλλι" κυριαρχούσε της ΤΣΣΚΑ μέσα στον αγώνα, με τον Βοροντσέβιτς να προσθέτει πως η ψυχραιμία που έδειξε η ομάδα του, τους έδωσε τη νίκη πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (13/05)

«Σαν ομάδα προετοιμαστήκαμε πολύ για αυτό το ματς γιατί για εμάς ήταν το πιο σημαντικό ολόκληρης της σεζόν. Ήμασταν νευρικοί στην αρχή, χάσαμε εύκολα καλάθια και επιτρέψαμε εύκολα καλάθια από την άλλη. Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για εμάς και ήταν δύσκολο. Καταφέραμε να μείνουμε ψύχραιμοι και σταματήσαμε την επίθεσή τους στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αυτό μας βοήθησε να τρέξουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υποστήριξή τους. Επίσης αυτούς του Ολυμπιακού που προφανώς δεν φώναζαν υπέρ μας, αλλά κατά του Παναθηναϊκού! Καταφέραμε να πάμε στον τελικό και είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να κατακτήσω την Ευρωλίγκα», είπε ο Βοροντσέβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ