2012-05-11 22:47:37
Φωτογραφία για 3 βήματα για επίπεδη κοιλιά
Ακολουθήστε την παρακάτω στρατηγική για να βγείτε στην παραλία με λείο στομάχι.

Όλες σας παλεύετε συνεχώς για να έχετε ένα λείο στομάχι και να βγείτε περήφανες στην παραλία. Όμως μόνο οι κοιλιακοί (βήμα 1) δεν αρκούν, καθώς χρειάζονται 250 χιλιάδες επαναλήψεις για να κάψετε 450 γραμμάρια λίπους και όσο και αν τους γυμνάσετε αν υπάρχει ένα στρώμα λίπους από πάνω τους δεν θα τους δείτε δυστυχώς ποτέ.

Αυτό που χρειάζεστε πέρα από την εκγύμναση των κοιλιακών σας με ειδικές ασκήσεις που θα σας δείξει ο γυμναστής σας, είναι να αποβάλλετε το άγχος σας (βήμα 2) και να διορθώσετε τη διατροφή σας (βήμα 3).

Βλέπετε αν έχετε πολύ άγχος εκκρίνεται στον οργανισμό η ουσία κορτιζόλη της οποίας τα υψηλά επίπεδα ισοδυναμούν με περισσότερο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Αποσυμπιέστε, λοιπόν, τον οργανισμό σας από το άγχος της καθημερινότητας απολαμβάνοντας ένα ζεστό αφρόλουτρο με εκχυλίσματα λεβάντας, κάνοντας γιόγκα, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή απλά γελώντας δυνατά.


Επίσης, χρειάζεται να ακολουθήσετε μια σωστή διατροφή. Μην φοβηθείτε τα λιπαρά, αλλά αντιθέτως καταναλώστε πολλά Ωμέγα-3 που βοηθούν στην οξείδωση του λίπους, αυξήστε την ημερήσια ποσότητα φρούτων και λαχανικών στη διατροφή σας, όπως και την κατανάλωση νερού. Τέλος, προσθέστε μεγαλύτερη ποσότητα άπαχης πρωτεΐνης που χρειάζεται περισσότερη ώρα για να «φύγει» από το στομάχι σας με αποτέλεσμα να πεινάτε λιγότερο, αλλά απαιτεί και περισσότερες θερμίδες για να επεξεργαστεί.

queen.gr

---

Χάσε εύκολα και γρήγορα τα κιλά που θες μέχρι το καλοκαίρι με την εντυπωσιακή ΔΙΑΙΤΑ ΝΤΟΥΝΚΑΝ που κάνει πάταγο σε όλο το κόσμο! Κατεβασε την απο εδω

---
 
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ