2012-05-11 23:48:09
Φωτογραφία για Σπανούλης: «Μικρή... μεγάλη ομάδα!»
Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως η νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four έχει μεγαλύτερη αξία για μία καινούρια και μικρή ηλικιακά ομάδα, ενώ η Μπαρτσελόνα... ας πρόσεχε!

«Είναι δύσκολο σε Final Four να κάνεις ανοιχτό παιχνίδι, δεν μπορείς να βγάλεις πολλούς αιφνιδιασμούς. Εφαρμόσαμε το πλάνο μας, που ετοίμασαν άριστα οι προπονητές μας, απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι μεγάλη επιτυχία για μία ομάδα καινούρια και νεαρή σε ηλικία, όπως εμείς» ήταν το πρώτο σχόλιό του και συνέχισε με την ευχή πως «ο κόσμος θα είναι περισσότερος στον τελικό».

Κοιτώντας λίγο πιο... μπροστά, ο Λαρισαίος γκαρντ εξήγησε πως «δεν δουλεύουμε μόνο για φέτος, αλλά αφήνουμε παρακαταθήκη για το μέλλον», ενώ αναφορικά με την τρίποντο-«βόμβα» στα τελευταία δευτερόλεπτα είπε πως «ο κόουτς μού είπε να κρατήσω τη μπάλα, μου λίγο χώρο η Μπαρτσελόνα κι ευστόχησα».

Όσο για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που άφησε τον εκτός τελικού Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, έκανε μία... σταυρωτή ντρίμπλα κι έφυγε: «Είμαι καλά, είμαι καλά. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Προσπαθώ για το καλύτερο της ομάδος».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ