2012-05-12 00:14:07
Φωτογραφία για Οι μνηστήρες για το Ελληνικό
Τέσσερα επενδυτικά σχήματα, το ένα ελληνικών συμφερόντων, φαίνεται να περνούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την πολυσυζητημένη αξιοποίηση του Ελληνικού. Οι ανακοινώσεις, εκτός απροόπτου, θα γίνουν την  επόμενη εβδομάδα και αμέσως μετά οι διεκδικητές του project θα υποβάλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές και το αναλυτικό επιχειρηματικό σχέδιό τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δεύτερη φάση περνούν η Lamda Development του Ομίλου Λάτση, η Qatar Investment Authority, κρατικό fund του Κατάρ με ενεργητικό 60 δισ., η London Regional Properties, εκ των σημαντικότερων ευρωπαϊκών real estate εταιρειών, η οποία διαχειρίζεται ακίνητα ύψους 9 δισ. ευρώ, και ο ισραηλινών συμφερόντων όμιλος συμμετοχών Elbit που δραστηριοποιείται στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Εκτός διαγωνισμού έμειναν μεταξύ άλλων ο όμιλος του μεγαλοεπενδυτή Ντόναλτ Τραμπ Trump International, η κοινοπραξία του ομίλου Βαράγκη με την Air Services International, η γαλλικών συμφερόντων La Société des Centres Commerciaux, η ισραηλινή Gazit-Globe και η κυπριακή Calgo.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ