2012-05-12 03:44:31
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΤΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ
Από τον Βασίλη Σπανούλη μέχρι τους… οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο «Σινάν Ερντέμ» απέδωσε ο Πέρο Άντιτς τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (68-64), στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, δήλωσε πως μεγάλο ρόλο παίζει η «χημεία» που έχουν οι ερυθρόλευκοι, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τον τελικό της Κυριακής (13/5) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είναι μεγάλο συναίσθημα να προκρίνεσαι στον τελικό της Ευρωλίγκας, ύστερα από τόσα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είχα πολλές προτάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά επέλεξα τον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος για αυτό. Με νοιάζει πολύ η χημεία και αυτό είναι που έχουμε στην ομάδα. Είμαστε μία παρέα που της αρέσει να παλεύει και πολλές φορές βγαίνουμε μετά από κάθε ματς. Έπαιξα με τον Βασίλη στο παρελθόν και τον ξέρω πολύ καλά. Είναι σπουδαίο να παίζεις με κάποιον σαν αυτόν, στην ίδια ομάδα. Οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτικοί, όπως πάντα. Ήταν ο έκτος μας παίκτης σήμερα. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ, που είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Ίσως η καλύτερη στην Ευρωλίγκα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Θα ξεκουραστούμε απόψε και θα σκεφτούμε τον τελικό από αύριο», δήλωσε ο Πέρο Άντιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ