2012-05-12 08:12:15
Φωτογραφία για Το savoir vivre στο σεξ
Αν νομίζετε ότι υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς στο τραπέζι και γενικά στην καθημερινότητά σας και αναρωτιέστε εάν υπάρχει και savoir vivre στο σεξ, διαβάστε πως πρέπει να συμπεριφερθείτε στον σύντροφό σας.

Προτιμάτε διαφορετικές στάσεις;

Μπορεί να προτιμάτε διαφορετικές στάσεις αλλά το καλύτερο είναι να προτιμάτε τη στάση που προσφέρει τον οργασμό και στους δύο. Φυσικά, κανείς δεν είπε ότι η ποικιλία είναι άσχημη αλλά πρέπει να βρίσκετε πάντα τρόπους να ικανοποιείτε ο ένας τον άλλο.

Προσποιήστε οργασμό;

Αν ο σύντροφός σας δεν σας ικανοποιεί στο κρεβάτι, δεν είναι ανάγκη να προσποιηθείτε ψεύτικο οργασμό. Άλλωστε, δεν είστε εκείνη τη στιγμή σε ρόλο ηθοποιού. Είναι προτιμότερο να του μιλήσετε με ειλικρίνεια και να το συζητήσετε.

Μετά το σεξ, πρέπει να περιμένετε τηλέφωνό του;

Ποιος είπε ότι πρέπει να στηθείτε πάνω από το κινητό σας τηλέφωνό περιμένοντας να σας τηλεφωνήσει; Εάν θέλετε να του μιλήσετε, να το κάνετε. Θα καταλάβετε.

Είναι καλό να είστε και οι δύο καθαροί και περιποιημένοι όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Και μη φοβάστε να ανοίγεστε… Άλλωστε, κανείς δεν είπε ότι θέλει… κυρίες στο κρεβάτι!
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ