2012-05-12 08:07:03
Φωτογραφία για Πρόταση αναγνώστη για το πολιτικό αδιέξοδο
Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί με αγωνία τις πολιτικές εξελίξεις, για το αύριο αυτού του τόπου που λέγεται Ελλάδα. Της πατρίδας μας. Μια πατριδα πανέμορφη... ζηλευτή απο άλλους λαούς, με απίστευτη ιστορία, σπάνια γλώσσα και ανεκτιμητη (για όλο τον κόσμο ) πολιτιστική κληρονομιά.

Θα ήθελα να προτείνω, αυτή τη κρίσιμη ώρα για όλους μας( αλλά κυρίως για τα παιδιά μας ) την εξης πρόταση:

α)Ο Βενιζέλος, αν και ειναι ικανός, αποδείχθηκε οτι δεν αγαπιέται απο τον κόσμο.

Ο Σαμαράς αποδεδειγμένα πλέον ειναι ανίκανος και μπορεί να αποδειχθει στο μέλλον επικίνδυνος αν συνεχίσει έτσι. Εξελίσεται σε Γιωργάκη.

Αφού λοιπόν αυτοί οι δύο έχουν υπογράψει αυτά που έχουν υπογράψει, και ειναι εμπόδιο, αποδοκιμάστηκαν στις εκλογές απο τον Ελληνικό λαό, παραιτούνται. Βάζουν πάνω απο όλα την Ελλάδα και παραιτούνται. Νεα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ εκλέγουν νέους προέδρους.

β)Ο Τσίπρας δεν έχει ξεκαθαρίσει αν εννοεί γενική καταγγελία όλου του Μνημονίου ή κάποιων όρων. Ξεκαθαρίζει ο Τσίπρας τι εννοεί, κατ΄ανάγκη δέχεται κι αυτός πιο εφικτούς στόχους.

γ)Ολοι μαζί. Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητοι Ελληνες-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία πάνε στις Βρυξέλλες και κοιτάνε στα μάτια τους σφυγγοκολάριους των Βρυξελλών και τους λένε: Ή αλλάζετε στάση ή σας παίρνομε στο λαιμό μας.

Ειναι η πρώτη και ίσως η τελευταία φορά που γράφω σε blog. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη όσων δεν ειναι φανατικοί, γιατι όπως διάβασα κάπου σε ένα άλλο κείμενο "η ιστορία έχει στήσει καρτέρι και περιμένει".

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο γκάλοπ στην Αττική
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο γκάλοπ στην Αττική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ