2012-05-12 08:09:39
Φωτογραφία για Πεθαμένος κάλεσε τους φίλους του στο νέο του «σπίτι»
Ένα πάρτι μετά θάνατον αποφάσισε να οργανώσει για τους φίλους του ένας ασφαλιστής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, στα 88 του χρόνια Ο Καρλ Άλμπρεχτ από το Αμβούργο άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο μήνα. Πριν πεθάνει όμως είχε προλάβει να γράψει ο ίδιος τη νεκρολογία του, την οποία συνέταξε σαν αναγγελία μετακόμισης, και έδωσε στους συγγενείς του οδηγία να τη δημοσιεύσουν μετά το θάνατό του σε τοπική εφημερίδα.

«Μόλις μετακόμισα. Η νέα μου διεύθυνση είναι: Κοιμητήριο Όλσντορφ-Ρούχεβαλτ, περιοχή Βx 65/28C» ανέφερε, καλώντας όλους τους φίλους του να γιορτάσουν μαζί του στο νεκροταφείο του Αμβούργου, όπου βρίσκεται πλέον το νέο του «σπίτι».

Μιλώντας στην Bild, η χήρα του είπε ότι ο άνδρας της ήταν πάντα πειραχτήρι και του άρεσε να γελάει. «Στον τάφο θα έχουμε σφηνάκια για όλους τους καλεσμένους. Θα του άρεσε κάτι τέτοιο» είπε, ζητώντας από τις γυναίκες που θα παραβρεθούν στο «επικήδειο πάρτι» να φορέσουν ζωηρόχρωμα, λουλουδάτα ρούχα. «Κανείς δεν πρέπει να μαυροφορέσει. Ο Καρλ μου δεν θα άντεχε την κατήφεια» κατέληξε η γυναίκα.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ