2012-05-12 08:27:09
Φωτογραφία για Κ.ΧΑΪΝΣ: Ήρθαμε για να πάρουμε το τρόπαιο
Το… μυστικό της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε, μιλώντας στο Onsports, ο Κάιλ Χάινς.

Η ομαδική προσπάθεια και το γεγονός πως οι παίκτες τα έδωσαν όλα στο παρκέ του «Σινάν Ερντέμ» ήταν, σύμφωνα με τον Αμερικανό, το «κλειδί» της νίκης των Πειραιωτών στον ημιτελικό με τους Καταλανούς. Ο Κάιλ Χάινς μίλησε, επίσης, για τον αυριανό (13/5) τελικό με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το «όπλο» τους, το οποίο θα είναι και πάλι η άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κάιλ Χάινς στο Onsports:

-Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη πρόκριση στον τελικό. Πώς αισθάνεσαι;

«Υπέροχα! Τα συναισθήματά μου είναι εκπληκτικά. Περάσαμε στον τελικό παίρνοντας την πρόκριση απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως η Μπαρτσελόνα».

-Το περίμενες πως η ομάδα σου θα έπαιρνε το «εισιτήριο» για τον τελικό;

«Για αυτό ήρθαμε εδώ, για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Παιχνίδι με παιχνίδι η ψυχολογία αυτής της ομάδας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να περάσουμε στον τελικό και πράγματι τα καταφέραμε. Όλα τα παιδιά δουλέψαμε πάρα πολύ για να φθάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι απλώς το αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας».


-Φοβήθηκες πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να σας «κλέψει» τη νίκη στα τελευταία λεπτά;

«Όχι. Αν και σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τίποτα πριν ολοκληρωθούν, η αλήθεια είναι πως δεν φοβήθηκα. Έχω εμπιστοσύνη στον κόουτς και τα παιδιά. Όλα πήγαν καλά και είμαστε στον τελικό».

-Με βασικό «όπλο» και πάλι την άμυνα.

«Αυτό είναι το όπλο μας. Η άμυνα ήταν και σήμερα (χθες, 11/05) η βάση πάνω στην οποία στηρίξαμε το οικοδόμημα της νίκης. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

-Τώρα, στον τελικό, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που νίκησε στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό.

«Ξέρουμε πως είναι καλή ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή στιγμή δεν μας απασχολεί αυτό. Ούτως ή άλλως δεν είχαμε κάποια προτίμηση για αντίπαλο στον τελικό. Θέλουμε να ξεκουραστούμε λίγο και στη συνέχεια θα σκεφτούμε τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ