2012-05-12 09:45:02
Φωτογραφία για Σπανούλης: «Το απολαμβάνουμε»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε όνειρο την συμμετοχή στον τελικό, ξεκαθαρίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι δεν έφτασαν τυχαία σε αυτή την επιτυχία, αλλά μετά από πολύ δουλειά.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για την πρόκριση στον τελικό του Final 4 και σχολίασε αρχικά: «Είπαμε από την αρχή ότι αυτή η ομάδα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είχαμε πολύ δουλειά πριν από αυτό το παιχνίδι. Κάναμε καταπληκτική δουλειά. Τα δώσαμε όλα για 40 λεπτά και διασχίσαμε το μισό της διαδρομής αυτής».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δική του απόδοση, λέγοντας: «Προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Να βοηθήσω την ομάδα μου όσο πιο πολύ μπορώ. Δεν μας έδωσαν ανοιχτά σουτ σήμερα. Προτίμησαν να παίξουν δύο εναντίων δύο στα «πικ εν ρολ» μου, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, να είμαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, δεν είναι εύκολο, αλλά έκανα το καλύτερο που μπορούσα».

Τέλος, σε ερώτηση για το «κλειδί» της νίκης, επεσήμανε: «Είναι ένα όνειρο για μας, αλλά δεν βρεθήκαμε τυχαία εδώ, το αποδείξαμε στο γήπεδο. Έχουμε κάνει απίστευτη δουλειά. Κανείς δεν περίμενε να κάνουμε μία τέτοια χρονιά. Είναι κάτι που το απολαμβάνουμε. Αυτό είναι το κλειδί, απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Απολαμβάνουμε να παίζουμε μπάσκετ και αυτό είναι το κλειδί». 

 

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ