2012-05-12 09:39:46
Φωτογραφία για Περίμεναν με… γιαούρτια τον Σηφουνάκη!
Την εβδομάδα των εκλογών, στις 3 τους μηνός, ο τότε υποψήφιος βουλευτής Σηφουνάκης επισκέφθηκε το Πλωμάρι Μυτιλήνης!

Από νωρίς λιμενικοί έδιωχναν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, από την προκυμαία και αναμέναμε να δούμε πότε θα φτάσει ο υποψήφιος Βουλευτής.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο κ. Σηφουνάκης και όποιοι υποψήφιοι των συνοδεύουν, θα πραγματοποιούσαν την ομιλία τους στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλωμαρίου. Λίγο πριν την άφιξη του, στο χώρο υπήρχαν μόνο 2 άνθρωποι. Με βάση την προσέλευση η ομιλία μετατράπηκε σε βόλτα και σε στάση για καφέ σε κεντρική καφετέρια της αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κύριο Αναπληρωτή Υπουργό με το επιτελείο του στο Κοσμικόν, αστυνομικοί από την μια άκρη του πεζόδρομου, αστυνομικοί στον Υδροχόο και ένας καθόταν στο σουβλατζίδικο της Τασούλας και έβλεπε από ψηλά.

Έτυχε ο admin να κρατάει μια σακούλα που είχε μέσα 2 γιαούρτια ενός φίλου που προορίζονταν για το σπίτι. Σύμφωνα με μαρτυρία, μόλις αυτά έγιναν αντιληπτά από τον κ. Σηφουνάκη απευθύνθηκε αμέσως στους αστυνομικούς που ήταν κοντά του και τους είπε: Κοιτάξτε δυο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στη σακούλα γιαούρτια, καλά δεν τους είδατε;


Μετά από λίγο, οι αστυνομικοί κάνοντας «τη δουλειά τους», μας φώναξαν και ρώτησαν τον admin αν τα προορίζει για τον προφανή λόγο, η απάντηση του δόθηκε ήταν: Μα τα γιαούρτια είναι ντόπια και φρέσκα, δε θα τα χαραμίσω για τέτοιο σκοπό Και λόγω του ότι ο ένας από αυτούς γνωρίζει ότι ο admin είναι καλό παιδί, πείστηκε.

Τελικά όλα κύλισαν ομαλά, κανένα επεισόδιο δεν έγινε. Το ζουμί ήταν ότι από τους 156 περίπου που είχαν πάει να ψηφίσουν στις εσωκομματικές του Πασοκ, πήγαν στην ομιλία μόνο 2!

Δεν θα χαραμίσουμε και τα λεφτά μας για πάρτι σας «κύριοι»…

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ