2012-05-12 10:56:57
Φωτογραφία για Αρνητικό ρεκόρ ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός με τους 5 πόντους που πέτυχε στην β' περίοδο, κόντρα στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έκανε αρνητικό ρεκόρ πόντων σε Final-4. Φετινό ατομικό ρεκόρ πόντων ο Γιασικεβίτσιους

Το δεύτερο δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποδείχθηκε καταστροφικό. Οι 5 μόλις πόντοι που πέτυχαν οι "πράσινοι" επέτρεψαν στους Ρώσους να μειώσουν τη διαφορά και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. 

Το καλάθι του Μπατίστ στο τελευταίο λεπτό του δεκαλέπτου, συν το τρίποντο του Γιασικεβιτσιους ήταν τα μοναδικά καλάθια που έβαλε ο Παναθηναϊκός στην β' περίοδο. 

Κι αυτή η συγκομιδή πόντων (5) αποτελεί αρνητικό ρεκόρ πόντων στην ιστορία των Final-4 από το 2001 κι έπειτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού ήταν πάλι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον τελικό του Final-4 του Βερολίνου το 2009. Τότε είχε σημειώσει 8 πόντους στην γ' περίοδο.

Ένας Σάρας δεν φέρνει τελικό

 

Δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό οι 19 πόντοι που πέτυχε ο Σαρουνας Γιασικεβίτσιους στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ δεν ήταν αρκετοί προκειμένου να νικήσει η ομάδα του. 

Ο Λιθουανός άσος ήταν εξαιρετικός και διψασμένος για έναν ακόμα τίτλο στα 36 του χρόνια.

Σε 24 λεπτά συμμετοχής ο Σάρας είχε 19 πόντους με 5/8 δίποντα και 3/6 τρίποντα, μάζεψε τρία ριμπάουντ κι έδωσε δύο ασίστ. 

πηγή: sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Met Ball: Οι star πριν και μετά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Met Ball: Οι star πριν και μετά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ