2012-05-12 10:55:50
Φωτογραφία για Met Ball: Οι star πριν και μετά
Πώς μεταμορφώθηκαν οι διάσημες κυρίες από απλές γυναίκες σε εντυπωσιακές παρουσίες Μπορεί όλοι να μείναμε άφωνοι με τις υπέροχες εμφανίσεις των star στο Μet Ball που πραγματοποιήθηκελίγα 24ωρα πριν, αλλά πίσω από τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις, κρύβονται απλές γυναίκες οι οποίες κατέφθασαν βιαστικές και αγχωμένες προκειμένου να... μεταμορφωθούν για το κόκκινο χαλί.

Η όμορφη και πάντα στιλάτη Jessica Alba, η οποία κυριολεκτικά έλαμψε μέσα στο ολόχρυσο φόρεμά της το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και κατακόκκινο κραγιόν, λίγες ώρες πριν δε θύμιζε σε τίποτα το μοιραίο θηλυκό που όλοι θαυμάσαμε. Απλή, με ένα εμπριμέ φορεματάκι και άβαφτη, έμοιαζε περισσότερο με μία μητέρα της διπλανής πόρτας, παραμένοντας πάντα όμορφη φυσικά.

Το supermodel Gisele Bunchen μπορεί να μάγεψε με την καταπληκτική Givenchy τουαλέτα της, αλλά λίγες ώρες πριν δε θα λέγαμε ότι ήταν εξίσου εντυπωσιακή καθώς προσπαθούσε να αποφύγει τους φωτογράφους στους δρόμους της Ν. Υόρκης. Με μία πρόχειρη αλογοουρά, τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και ένα γκρι κασκόλ, σίγουρα μας δυσκόλεψε αρκετά να την αναγνωρίσουμε.


Η star του Twilight, Kristen Stewart, μπορεί να μην εντυπωσίασε ιδιαιτέρως με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, καθώς κατατάχθηκε στις κακοντυμένες της βραδιάς, αλλά σίγουρα η εμφάνισή της ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή από το αδιάφορο θέαμα που παρουσίασε λίγες ώρες πριν με τζιν και δερμάτινο jacket.

Η πολλά υποσχόμενη πιτσιρίκα του Hollywood και ανιψιά της Julia Roberts, Emma Roberts, φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελό της, που θυμίζει έντονα αυτό της θείας της, και ένα υπέροχο καναρινί φόρεμα το οποίο εντυπωσίασε. Βέβαια η καθημερινή της εμφάνιση απέχει πολύ από αυτή του Μet Ball, καθώς είναι ιδιαιτέρως απλή και δείχνει το νεαρό της ηλικίας της.

Ακόμα μία εκθαμβωτική star η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, ήταν η Cameron Diaz. Ο χρόνος φαίνεται να έχει φερθεί πολύ καλά στην πρωταγωνίστρια του « Κάτι τρέχει με την Μαίρη» και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον παιδούλα, δείχνει φρέσκια και πανέμορφη ακόμα και με φαρδύ γκρι πουλόβερ.

Τέλος, το αγαπημένο fashion icon των απανταχού fashionistas, Sarah Jessica Parker, προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την εμφάνισή της, καθώς άλλοι λάτρεψαν το ιδιαίτερο φόρεμά της και άλλοι απλά το μίσησαν χαρακτηρίζοντάς το «κουρτίνα»! Πάντως, η star του « Sex & The City», ομολογουμένως δείχνει πολύ πιο όμορφη με τζιν και T-shirt.
Queen.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ