2012-05-12 10:57:13
Φωτογραφία για Πάνω από 50% της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα «εγέρθηκε» και ψήφισε Χρυσή Αυγή
Μήνυμα σοκ στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας έστειλαν οι εκλογές καθώς με βάση τους υπολογισμούς και την ανάλυση του αποτελέσματος προκύπτει ότι σχεδόν ο ένας στους δύο αστυνομικούς που υπηρετεί στην Αθήνας, ψήφισαν το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής.

Με βάση τα αποτελέσματα σε 11 συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα της Α' Αθηνών όπου ψηφίζουν με βάση τους ειδικούς καταλόγους περισσότεροι από 5.000 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. η Χρυσή Αυγή κατέγραψε ποσοστό από 19 έως 24%.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο vima.gr, η ανάλυση των ψήφων που έλαβε η «Χρυσή Αυγή» στα συγκεκριμένα τμήματα της Α΄ Αθηνών είναι εντυπωσιακή.

Σ΄ αυτά ψηφίζουν - με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους- χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Αμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Αττικής κι άλλες.

Τα τμήματα αυτά- από το 806 ως και το 816 εκλογικό τμήμα-,βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στην έδρα του Μεγάρου της ΕΛ.ΑΣ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


Σε αυτά η «Χρυσή Αυγή» έρχεται πρώτο κόμμα και το ποσοστό της κυμαίνεται από 18,64% (στο 813ο εκλογικό τμήμα) έως 23,67% (στο 816ο εκλογικό τμήμα). Επιπλέον η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστά 23,08% στο 811ο εκλογικό τμήμα, 22,7% στο 808ο εκλογικό τμήμα και 22,2 στο 806ο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω σε εκλογικά τμήματα της οδού Τσόχα, όπου δεν ψηφίζουν οι αστυνομικοί, το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» πέφτει στο 12-14%. Αν συνυπολογισθεί ότι κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα κι ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σ΄αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε με την σχετική αναγωγή το ποσοστό των αστυνομικών που ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή» κινείται μεταξύ του του 45% και του 59%.

Εκτός τούτου, σε τέσσερα αστυνομικά τμήματα της Καισαριανής, που βρίσκονται δίπλα στην έδρα των ΜΑΤ, όπου και πάλι ψήφισαν αστυνομικοί της συγκεκριμένης αστυνομικής δύναμης, η «Χρυσή Αυγή» καταλαμβάνει ποσοστό από 13 έως 19%. Το ποσοστό αυτό είναι εξ ίσου εντυπωσιακό αν συσχετισθεί με το γεγονός ότι σε γειτονικά εκλογικά τμήματα στην περιοχή του Βύρωνα η δύναμη της «Χρυσής Αυγής» είναι από 7% ως 10%.

Πηγή

Σχόλιο ιστολογίου: Παρατηρώντας την συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. στις διαδηλώσεις των πολιτών, διαπιστώνουμε πως η ψήφος αυτών των ένστολων μπορούσε να δοθεί μόνο στην "Χρυσή Αυγή". Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες που αναφέρουν αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών Αυτή είναι λοιπόν η Αστυνομία που φτιάχτηκε από τα σοσιαλιστικά "χέρια" του Παπουτσή και του Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι φέρουν τεράστιες ευθύνες (έως και για θανάτους πολιτών που δεν έχουν διαλευκανθεί) και που η επόμενη δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας θα πρέπει να τους οδηγήσει στο σκαμνί για να απολογηθούν και να "λάβουν" τον κατάλληλο "μισθό" για όσα επί χρόνια εργαζόμενοι δημιούργησαν.
kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ