2016-02-15 19:27:25
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE!
Οι δύο κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου, το UEFA Champions League και το UEFA Europa League επιστρέφουν με τη φάση των «16» και ο OTE TV θα μεταδώσει όλες τις αναμετρήσεις μέχρι και τον τελικό.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου με τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι (21.45, OTE SPORT 1HD) και Μπενφίκα-Ζενίτ (21.45, OTE SPORT 2HD). Από τις 20.00 στην εκπομπή «UEFA Champions League Show», ο Τάσος Κολλίντζας μαζί με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, υποδέχεται στο στούντιο του OTE TV τον πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος θα μιλήσει για το επιτυχημένο πέρασμά του από την Πορτογαλία και θα αναλύσει τα 2 ματς της βραδιάς. Η εκπομπή θα φιλοξενήσει αφιερώματα στις 4 ομάδες και μία ιστορική αναδρομή στα ματς της Παρί με την Τσέλσι, πάντα σε ζωντανή σύνδεση με το Παρίσι και τον απεσταλμένο του OTE TV, Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου η Ρόμα φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης (21.45, OTE SPORT 1HD) και την ίδια ώρα ζωντανά και αποκλειστικά στο OTESPORT2HD Γάνδη και Βόλφσμπουργκ κοντράρονται και υπόσχονται πλούσιο θέαμα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.


UEFA Europa League

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει το ταξίδι της στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και τα κανάλια OTE SPORT ακολουθούν βήμα-βήμα την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας για την πρόκριση στους 16 του UEFA Europa League. Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός συναντά μία γνώριμη αντίπαλο, την Άντερλεχτ, την oποία αντιμετώπισε και νίκησε και τις δύο φορές την περίοδο 2013-14 στους ομίλους του Champions League. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί εκτός έδρας και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT 2HD. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Άντερλεχτ-Ολυμπιακός, θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές στην εκπομπή «Postgame Άντερλεχτ-Ολυμπιακός».

Εννέα live, αποκλειστικές μεταδόσεις του Europa League φιλοξενούν τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ ΤV την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου. Η κάλυψη της αγωνιστικής δράσης αρχίζει στις 18.30 με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και σχολιασμό Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη, οι οποίοι θα αναλάβουν και τις εκπομπές «UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό». Στις 20.00, για την 1η αγωνιστική στη φάση των 32, Ντόρτμουντ-Πόρτο (OTE SPORT 3HD), Φιορεντίνα-Τότεναμ (OTE SPORT 5HD), Βιγιαρεάλ-Νάπολι (OTE SPORT 7HD), Μίντιλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE SPORT 8HD) και στις 22.05 Άουγκσμπουργκ-Λίβερπουλ (OTE SPORT 3HD), Μαρσέιγ-Μπιλμπάο (OTE SPORT 5HD), Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σάλκε (OTE SPORT 7HD), Γαλατασαράι- Λάτσιο (OTE SPORT 8HD). Στις 00.05, η εκπομπή «UEFA Europa League Show» επιστρέφει με ρεπορτάζ και αναλύσεις για τα ματς που προηγήθηκαν (OTE SPORT 2HD).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ