2012-05-12 12:01:08
Φωτογραφία για Όλα στον «αέρα»
Παράταση στην προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για την ΠΑΕ μέχρι την Τετάρτη έδωσε η «Κοινωνία Μελών του Άρη». 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους πέντε μέρες, προκειμένου να σχηματοποιήσουν τις προτάσεις και κυρίως να εξασφαλίσουν τους οικονομικούς πόρους ώστε να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, έχει διαμορφώσει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το πλάνο που θα παρουσιάσει για την επόμενη μέρα και σε βάθος τριετίας. 

Ωστόσο, περιμένει τα χρήματα από την πλευρά του Φερνάντο Πλα, που είναι ο μόνος που έχει υποσχεθεί ότι μπορεί άμεσα να συνδράμει με 1 εκατ. ευρώ. 

Αν τελικά ο Ισπανός επενδυτής κάνει πίσω, τότε ο Αθανασιάδης δεν έχει άλλη λύση από το να ζητήσει τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της ομάδας, παρουσιάζοντας ένα… δεύτερο πλάνο, που θα περιλαμβάνει φθηνά εισιτήρια διαρκείας και δραστικές περικοπές εξόδων. 

Την ίδια ώρα, φήμες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Κόντης φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό (κάποιοι ισχυρίζονταν ότι είναι στην Ελβετία, έδρα του Φερνάντο Πλα, αλλά ο ίδιος δεν το επιβεβαίωνε), αλλά η απουσία του εκλαμβάνεται ως μια ακόμη απόδειξη της απόφασής του να αποχωρήσει από το προσκήνιο και να μη δώσει το παρών ούτε στη γενική συνέλευση.

πηγή : sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ