2012-05-12 12:13:09
Φωτογραφία για Αλλαγή και στο σήμα του ΠΑΣΟΚ από Βενιζέλο
Ανταποκρινόμενος στο αίτημα για «αλλαγή εδώ και τώρα», ώστε κόμμα να περάσει σε μια νέα εποχή και να αφήσει πίσω τα παλιά, ο πρόεδρος παρουσίασε το νέο λογότυπο του Βαγγέλιου Σοσιαλιστικού Κινήματος

Σαφώς ανανεωμένος και πολύ πιο νέος, όπως επιβάλει το καταστατικό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε το ανανεωμένο κόμμα του, στους δημοσιογράφους.

Η αιφνιδιαστική κίνηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, να καλέσει εσπευσμένα χθες τους δημοσιογράφους για να τους παρουσιάσει τη νέα «βελτιωμένη» σύνθεση του κινήματος, με βασικό συστατικό τον ίδιο, κρίθηκε επιβεβλημένη. Κύριος στόχος να βγάλει από το επίκεντρο της «παπανδρεϊκής» δημοσιότητας τον...

Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να την χρησιμοποιήσει ο ίδιος, αφού ούτως ή άλλως την δικαιούται λόγω επετηρίδας..

Εξάλλου, ενόψει της νέας προσφυγής στις κάλπες, ήταν απαραίτητο να δώσει στους ψηφοφόρους του κόμματος ένα λόγο να συνεχίσουν να ασχολούνται με το ΠΑΣΟΚ. Και ένα Νέο ΠΑΣΟΚ, με νέα ιδρυτική διακήρυξη και νέο καταστατικό, έχει πολλές πιθανότητες να πείσει κάποιους ότι είναι άλλο κόμμα και να τους παρασύρει να το ψηφίσουν ξανά.


Επίσης, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης στις κάλπες, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σκόπευαν σιγά-σιγά να θέσουν θέμα ηγεσίας. Ειδικά η πτέρυγα των «Βαγγελιστών» (εκείνων δηλαδή που τον στηρίζουν ως «Βαγγέλη») δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους λεγόμενους «Ευαγγελιστές» (που τον στηρίζουν ως «Ευάγγελο»), αν και προς το παρόν, η στάση αναμονής που τηρούν οι «Βενιζελικοί» (που προτιμούν να τον προσφωνούν με το επίθετό του) διευκολύνει τα πράγματα.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης πάντως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αναλάβει όλες τις θέσεις του Πολιτικού Συμβουλίου που «χήρεψαν» ύστερα από τις παραιτήσεις των μελών (που ευχαρίστως τις υπέβελαν μόλις το ζήτησε ο ίδιος). Ταυτόχρονα, σε ανύποπτο χρόνο προχώρησε στις απαραίτητες πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνει 30άρης (όρος απαραίτητος σύμφωνα με τον ίδιο, για να γίνει κάποιος αρχηγός), ενώ άφησε και ένα μικρό μοδάτο μουσάκι για να αγγίξει και το νεανικό κοινό.

Τέλος, σε μια καθαρή επίδειξη δύναμης, υποσχέθηκε ότι θα γράψει μόνος του τη νέα Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη. Την οποία διακήρυξη, θα την παρουσιάσει κάποια μέρα την επόμενη εβδομάδα που σύμφωνα με απόφασή του ίδιου πρόκειται εκτάκτως να μετονομαστεί σε 3η Σεπτέμβρη για λόγους προφανείς.

Στα παραλειπόμενα της παρουσίασης πάντως, αξίζει να αναφερθεί το σύνθημα «Βυθίσατε το Χόρα» με το οποίο έκλεισε την ομιλία του, ενώ δεν παρέλειψε να φωνάξει και το αείμνηστο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ», πριν αποχωρήσει.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

 Moufanet

Από protagon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ