2016-02-21 19:07:10
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα Mercedes W07 Hybrid του 2016
Η F1 W07 Hybrid μπήκε για πρώτη φορά σε πίστα προχθές Παρασκευή, στο Silverstone, όπου οι Nico Rosberg και Lewis Hamilton κάλυψαν σχεδόν 100 χιλιόμετρα στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκδήλωσης.

Παρότι η Mercedes έχει σκουπίσει τους παγκόσμιους τίτλους κατασκευαστών και οδηγών τα δύο τελευταία χρόνια, ο στόχος της εξακολουθεί να είναι η τελειότητα, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή τεχνικού, Paddy Lowe:

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά συνολικά το 2015, η προτεραιότητά μας ήταν να εντοπίσουμε τους τομείς όπου ήμασταν πιο αδύνατοι και να προσπαθήσουμε να τους βελτιώσουμε», δήλωσε ο Lowe.

«Ο στόχος μας είναι η ανωτερότητα σε όλους τους τομείς και, παρότι είχαμε φανταστικά αποτελέσματα πέρσι, υπάρχουν πολλοί τομείς όπου μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι ακόμα.

«Αυτή είναι η φιλοσοφία που προσπαθούμε να εμπνεύσουμε σε όλη την εταιρεία. Μια φιλοσοφία συνεχούς προσπάθειας για το καλύτερο.

«Υπήρξαν κάποιοι αγώνες που δεν πήγαν όπως σχεδιάζαμε το 2015, ειδικά η Σιγκαπούρη. Οπότε υπήρχαν πολλά πράγματα που χρειάζονταν βελτίωση για το 2016.

«Επιδιώκουμε τη βελτιστοποίηση παντού, χωρίς εξαίρεση».

Το νέο μονοθέσιο θα δοκιμαστεί πραγματικά για πρώτη φορά αύριο Δευτέρα, πρώτη μέρα των επίσημων χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, στην πίστα Catalunya της Βαρκελώνης.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ