2016-02-29 17:34:07
Φωτογραφία για Ποιος Ντι Κάπριο; Δείτε τον Ξανθόπουλο όταν τα έβαζε με την αρκούδα 47 χρόνια πριν...[video]
"Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου" είναι ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία του Απόστολου Τεγόπουλου, παραγωγής Κλακ Φιλμ. Και είναι η ταινία που μας έμαθε τι πάει να πει μάχη με την αρκούδα, 47 χρόνια πριν την αναμενόμενη βράβευση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στα φετινά βραβεία Όσκαρ.

Η σεκάνς με την αρκούδα που επιτίθεται στον Νίκο Ξανθόπουλο, έχει μείνει στην δική μας κινηματογραφική ιστορία. Η αρκούδα ήταν στην πραγματικότητα ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος. Στο ίδιο έργο παρουσιάζεται μια αληθινή αρκούδα, η οποία χορεύει στους ρυθμούς του ντεφιού ενός περιπλανώμενου μουσικού, που έχει πάθει αμνησία και διαμένει στην Τουρκία.

Στην επίμαχη σκηνή της "Επιστροφής" του Ιναρίτου, η αρκούδα επιτίθεται στον πρωταγωνιστή, προσπαθώντας να προστατέψει τα μικρά της. Όπως αποκάλυψε ο βραβευμένος για δεύτερη συνεχή χρονιά σκηνοθέτης, για τη σκηνή χρειάστηκε μεγάλη προετοιμασία, έρευνα και συνεχείς επαναλήψεις. Ο 52χρονος Μεξικανός σκηνοθέτης σε πρώτο στάδιο μελέτησε πάνω από 100 βίντεο με επιθέσεις αρκούδων στο YouTube.

Γατάκι Ντι Κάπριο...
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ