2016-02-29 18:54:54
Φωτογραφία για ΤΡΙΚΑΛΑ: Με λόγια καρδιάς οι πρόσφυγες ευχαριστούν για την φιλοξενία μπροστά στην κάμερα [Αποκλειστικό video]
Η ημέρα που θα αποχωρήσουν από τα Τρίκαλα οι πρόσφυγες, για μέρος άγνωστο μέχρι στιγμή, ήρθε Μερικοί από αυτούς κοντεύουν μία εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας Τρικάλων, όπου φιλοξενήθηκαν και μπροστά στην κάμερα του trikalaola.gr μιλούν και ευχαριστούν με λόγια καρδιάς όλους τους Τρικαλινούς πολίτες, που συνέβαλαν σ’ αυτή τη φιλοξενία, ό που γι’ αυτούς ήταν μοναδική και γνωρίζουν καλά πως ανάλογη δεν θα τύχουν…

Μάλιστα τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, αφού ναι μεν χαίρονται που θέλουν να φτάσουν στον προορισμό τους, αλλά από την άλλη, λυπούνται που αφήνουν πίσω τους φίλους που γνώρισαν στα Τρίκαλα, σ’ αυτή την πολύ δύσκολη φάση της ζωής τους.

Στην μετάφραση ο κ. Οδυσσέας Ράπτης , υπεύθυνος του e-trikalala του δήμου Τρικκαίων.

Πριν από αυτό, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το προηγούμενο δημοσίευμα, με το αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr όταν οι Αστυνομικοί ανακοινώνουν τους πρόσφυγες ότι το απόγευμα θα φύγουν και αυτοί τους «πνίγουν» με φιλιά και τους ευχαριστούν .


Την ώρα του ρεπορτάζ, μεταφέρθηκε στο χώρο φιλοξενίας, ένα μωράκι που είχε αναπνευστικό πρόβλημα και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με αυτοκίνητο του συνδικαλιστή της ΔΕΗ κ. Δημήτρη Καπέλλα, που μαζί με άλλους εθελοντές συνέβαλαν στη φιλοξενία των προσφύγων.

Επίσης, εκείνη την ώρα τοποθετούνταν και δορυφορικό πιάτο για να βλέπουν και να ενημερώνονται από Αραβικά κυρίως κανάλια οι πρόσφυγες, τι γίνεται στις χώρες τους και στον κόσμο.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ