2016-03-01 11:58:12
Φωτογραφία για Γιατί θα παρακαλάτε να... ξεμείνετε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ
Το να «σκοτώνετε τον χρόνο σας» σε ένα αεροδρόμιο, είναι συνήθως το καλύτερο κομμάτι του ταξιδιού Πόσο μάλλον όταν αυτό το αεροδρόμιο διαθέτει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε όπως για παράδειγμα το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ που καθιστά αυτόν τον ελεύθερο χρόνο, απολαυστικό, ειδικά για το 40% των επιβατών που δεν έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πόλη.

Το Schiphol διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και εκεί μπορείτε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο αναμονής σας μέχρι την αναχώρηση της πτήσης σας. Θα βρείτε πολλά μαγαζιά με είδη ένδυσης και αξεσουάρ, hi-tech gadgets και ηλεκτρονικά, τρόφιμα και ποτά, εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία. Η αφθονία των αφορολόγητων ειδών μετατρέπει το αεροδρόμιο σε έναν καταναλωτικό παράδεισο. Για τα ταξιδιωτικά είδη της τελευταίας στιγμής και τα δωράκια-souvenirs για τους αγαπημένους σας, το Schiphol είναι ιδανικό!

Το Schiphol διαθέτει μέχρι και βιβλιοθήκη! Πρόκειται για την 1η βιβλιοθήκη αεροδρομίου στον κόσμο. Στο εσωτερικό της θα βρείτε τα πρώτα iPads στην Ολλανδία. Ο χώρος είναι εντυπωσιακός με digital stations όπου οι επιβάτες μπορούν να διαβάσουν βιβλία, να ακούσουν μουσική και να εξοικειωθούν με τον ολλανδικό πολιτισμό και τη λογοτεχνία. Η είσοδος είναι δωρεάν.


Καθίστε σε ένα από τα πραγματικά πολυάριθμα και για όλα τα γούστα café, bars, wine bars μπρασερί και εστιατόρια που υπάρχουν στο κτίριο των Terminals. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία είτε πρόκειται για δείπνο με στυλ, υγιεινή διατροφή ή γρήγορο φαγητό στο χέρι.

Μια μεγάλη ανακαίνιση που έγινε για να κρατήσει το Schiphol ανταγωνιστικό μεταξύ των διεθνών αερολιμένων, δημιούργησε χώρο για πολυτελή καταστήματακαι κορυφαίες μάρκες όπως τις Rolex, Johnny Walker, Gucci και Hermès, αλλά και πολλά καταστήματα που προσφέρουν μια γεύση της ολλανδικής κουλτούρας.

Για όσους ταξιδεύετε με παιδιά, ένα ιδανικό μέρος για να περάσουν καλά εντός του αεροδρομίου είναι το δωρεάν «Kids Forest» (Παιδικό Δάσος). Εκεί τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο να μοιάζει με δάσος, με πραγματικά δεντρόσπιτα και κατάλληλο για αναρρίχηση.

Χαλαρώστε επίσης, στα φιλικά προς τις οικογένειες lounges ή στα business lounges. Το αεροδρόμιο Schiphol διαθέτει μέχρι και spa για χαλάρωση. Πάντα μπορείτε απλώς να χαλαρώσετε παρακολουθώντας την προσγείωση ή απογείωση των αεροπλάνων από τα μεγάλα παράθυρα του Schiphol! Υπάρχει δωρεάν για 1 ώρα διαθέσιμο ασύρματο Internet (WiFi) για να χαζέψετε online ή να τσεκάρετε το email σας.

Εκτός από τα διάσπαρτα lounges σε όλους τους τερματικούς σταθμούς, υπάρχουν ευπρόσδεκτες επιλογές για τους ταξιδιώτες που έχουν ανάγκη από ένα ντους, έναν υπνάκο ή ένα μέρος για να περάσουν τη νύχτα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τις «καμπίνες» Yotel για παραμονή τουλάχιστον τεσσάρων ωρών και το ξενοδοχείο Mercure Schiphol Terminal, με ενοικιαζόμενα δωμάτια μέρα και νύχτα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ