2016-03-01 14:23:44
Φωτογραφία για Επίθεση στην κυβέρνηση κάνει η Βούλτεψη μετά την απόφαση για απαγόρευση των δημοσιογράφων στα hot spots...
«Σε τέτοιου είδους αυταρχικές συμπεριφορές χειραγώγησης καταφεύγουν μόνο όσοι έχουν να κρύψουν κάτι», δήλωσε η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος της ΝΔ

Η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος, βουλευτής της ΝΔ και δημοσιογράφος, Σοφία Βούλτεψη, επικρίνει την κυβέρνηση για την απόφασή της να μην εισέρχονται στα κέντρα υποδοχής προσφύγων δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες.

«Αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της διαρκούς πρόθεσης ελέγχου της κυβέρνησης» δηλώνει η κ. Βούλτεψη, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη δικαιολογία, όπως αναφέρει, του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι η απαγόρευση ήρθε μετά από αίτημα των συντονιστών των κέντρων υποδοχής.

«Πολύ χειρότερες ήσαν οι δικαιολογίες του ίδιου του κ. Τσίπρα, χθες στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, όταν έφθασε στο σημείο να πει ότι οι δημοσιογράφοι καταστροφολογούν - και επομένως αποφάσισε να τους φιμώσει» προσθέτει και σημειώνει: «Σε τέτοιου είδους αυταρχικές συμπεριφορές χειραγώγησης καταφεύγουν μόνο όσοι έχουν να κρύψουν κάτι».

«Τους χρειάζονταν, όμως, τους δημοσιογράφους για την προπαγάνδα τους, όταν στις 19 Αυγούστου 2015 οι κυβερνητικοί με επικεφαλής τον τότε συντονιστή για το μεταναστευτικό, υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη και την τότε υπουργό κ. Χριστοδουλόπουλου άνοιγαν τον Ελαιώνα για τα ΜΜΕ και έδιναν πολύωρη και live συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν με άκρως ειδυλλιακό τρόπο τα "επιτεύγματά" τους» καταλήγει η κ. Βούλτεψη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ