2016-03-01 22:21:12
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Σχέδιο Αλκατράζ στο Δομοκό: - Κάτω από τη ντουζιέρα έκρυβαν το τούνελ που είχε δυο λαγούμια
Όλα δείχνουν ότι δούλευαν πολύ καιρό για να σκάψουν τόσο πολύ και το μεγάλο ερώτημα είναι που πήγαιναν τα μπάζα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι κρατούμενοι είχαν ως καμουφλάζ την ντουζιέρα που υπάρχει στο κελί η οποία έμπαινε και έβγαινε, ανάλογα με τη δουλειά.

Σκάβοντας κάτω από τα πλακάκια, αρχικά  κατέβηκαν κάτω περίπου ένα μέτρο και μετά ανοιξαν ένα λαγούμι περίπου 15 - 20 μέτρα προς τα δεξιά. Για κάποιο λόγο όμως σταμάτησαν και άλλαξαν σχέδιο, αφού γύρισαν πάλι πίσω, κατέβηκαν πιο χαμηλά και ανοιξαν και δεύτερο λαγούμι περίπου 20 μέτρων και αυτό, με σκοπό αυτή τη φορά προφανώς να περάσουν κάτω από τα θεμέλια.

Μέσα στο καινούργιο λαγούμι βρεθήκαν ένα φαράσι και ένα μικρο φτυαράκι με το οποίο υπομονετικά έσκαβαν για πάρα πολύ καιρό.

Πέρα από χρόνο που δούλευαν, το ερώτημα που προκύπτει είναι με ποιον τρόπο "εξαφάνιζαν" τα μπάζα, από το δυο τουνελ, τα οποία βέβαια δεν είχαν μεγάλη διάμετρο αλλά μπορούσε να χωρέσει μπουσουλώντας ένας μικρόσωμος άνθρωπος.


Οι σωφρονιστικοί οδηγήθηκαν εκεί το μεσημέρι μετά από κάποια πληροφορία, που έφτασε στα αυτιά τους ότι κάποιοι κρατούμενοι της πτέρυγας Α2 ετοιμάζουν νέο "Αλκατράζ".

Στο συγκεκριμένο κελί "φιλοξενούταν" δυο αλλοδαποί, ένας Αλβανός και ένας Πακιστανός. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήταν και άλλοι στο κόλπο.

Στη συγκεκριμένη πτέρυγα κρατείται και ο Αλβανός βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, που κατά το παρελθόν είχε καταφέρει να αποδράσει δύο φορές με ελικόπτερο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ