2016-03-01 22:14:28
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΦΟΥΣΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε για μία ακόμα φορά με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του Θρύλου, από τους οποίους όπως ανέφερε χαρακτηριστικά έχει λάβει πάρα πολύ μεγάλη στήριξη και αγάπη όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δήλωσε πώς άπαντες θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσει ο Θρύλος ένα ακόμα νταμπλ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην «As» για:

Το πώς πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Πολύ χαλαρά. Μεσοβδόμαδα παίζουμε ημιτελικό Κυπέλλου και για αυτό δεν το γιορτάσαμε ιδιαίτερα. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και να πάρουμε ένα ακόμη νταμπλ. Είναι πάντα καλό νέο να κατακτάς τον τίτλο. Έχω πανηγυρίσει έξι σε ισάριθμες σεζόν στην Ελλάδα. Ο φετινός όμως είναι ιδιαίτερος, επειδή καταφέραμε να τον κατακτήσουμε πριν καν τελειώσει ο Φεβρουάριος».

Για την κυριαρχία του Ολυμπιακού: «Είναι ο πιο πετυχημένος σύλλογος στη χώρα και τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει κοντά στο να είναι σημαντικός ''παίκτης'' και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Περάσαμε μια φορά από τον όμιλο του Champions League και φτάσαμε πολύ κοντά στο να το κάνουμε σε άλλες δύο περιπτώσεις. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε και να έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες».


Την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος: «Αισθάνομαι ότι με αγαπούν. Στο τέλος της καριέρας σου, σχεδόν χαίρεσαι περισσότερο το να ακούς ένα ολόκληρο γήπεδο να φωνάζει το όνομά σου παρά το να κατακτάς έναν τίτλο. Το να τραγουδούν για σένα οι οπαδοί είναι ότι καλύτερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ