2016-03-02 10:57:50
Φωτογραφία για Η απίστευτη περιπέτεια της Τάμτα για να πάρει την κόρη της από τη Γεωργία εν μέσω βομβαρδισμών...
Για την απίστευτη περιπέτειά της προκειμένου να πάρει στα χέρια της το παιδί της το 2008 εν μέσω βομβαρδισμών στη Γεωργία, την εμπειρία της από τα X Factor στην πατρίδα της και την Ελλάδα αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε στην εκπομπή ΟΛΑ Πρώτη Φορά η Τάμτα.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια θυμήθηκε το 2008 όταν και όπως είπε «φοβήθηκα πάρα πολύ για το παιδί μου». «Η κόρη μου ήταν διακοπές στη Γεωργία όταν το 2008 έγιναν οι βομβαρδισμοί σε κοντινή περιοχή. Πήγε η μαμά μου με το διαβατήριο της μικρής στα σύνορα της Τουρκίας, μας έφερεαν εκεί την Άνυ για να την πάρουμε».

«Είναι δύσκολη πολύ η κατάσταση. Αν έχεις βιώσει λίγο αυτά τα πράγματα καταλαβαίνεις» σχολίασε λέγοντας ότι «δεν μπορεί να μην είσαι ευαισθητοποιημένος όταν ακούς ότι 10.000 παιδιά πέρασαν απροστάτευτα στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία της σε Γεωργία και Ελλάδα όσον αφορά το X Factor. «Στην αρχή εδώ είχα λίγο άγχος λόγω της γλώσσας αλλά μου έφυγε μόλις έκατσα στην καρέκλα του κριτή». Όσον αφορά την ποιότητα των συμμετεχόντων είπε ότι και στη Γεωργία τραγουδάνε πάρα πολύ και έχουν ωραίες φωνές» ενώ για την Ελλάδα είπε ότι «μέχρι στιγμής δεν έχουμε "νούμερα" αλλά από μέτριες και πάνω φωνές».


Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στα άμεσα σχεδιά της ο γάμος και μάλιστα είπε χαριτολογώντας ότι «τον εαυτό μου τον βλέπω πιο πολύ σαν γιαγιά και γι' αυτό ετοιμάζομαι».

«Όταν ένας άνθρωπος σε αγαπάει πρέπει να σε αγαπάει για όλα. Ζω ένα παραμύθι» είπε για την προσωπική της ζωή η τραγουδίστρια.

«Αν και είμαι λίγο αιγόκερως και control freak εντούτοις δεν του επιβάλω τίποτα γιατί απλά δεν χρειάζεται» κατέληξε.

Όσο για το αν την ζηλεύουν στη σκηνή λόγω του ταμπεραμέντου της απάντησε ότι «δεν αντιλαμβάνονται αν με ζηλεύουν μολονότι οι γυναίκες συνήθως έχουν αυτή την τάση».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ