2016-03-02 13:00:29
Φωτογραφία για Ο Στραματσόνι τον θέλει αλλά ο Πέτριτς το σκέφτεται
Oλοι θεωρούσαν σίγουρο ότι ο Μλάντεν Πέτριτς θα αποτελούσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου του 2016. Άλλωστε, ο ίδιος ο Κροάτης επιθετικός έχει εκμυστηρευτεί ότι ενδεχομένως να σταματήσει την καριέρα του, εάν κρίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο. Όμως, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "mopo.de", ο Πέτριτς αποκάλυψε νέα δεδομένα. Σύμφωνα με τον 35χρονο στράικερ, ο Αντρέα Στραματσιόνι του ζήτησε να μείνει στο ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο, εκείνος δεν ξέρει εάν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Και αυτό διότι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και πρόσφατα επισκέφτηκε γιατρό στην Ελβετία, για να πάρει γνωμάτευση. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως εάν ο Πέτριτς αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τότε θα παραμείνει για ένα διάστημα στην Αθήνα, κατόπιν επιθυμίας της συζύγου του, Δέσποινας και έπειτα θα αρχίσει την προπονητική
. Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται για το Αμβούργο, ο Πέτριτς έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να βάλει τέλος στην καριέρα του και να ξεκινήσει την προπονητική. Και πρώτος του σταθμός μπορεί να είναι το αγαπημένο του Αμβούργο, όπου είναι πολύ πιθανό να μην έχει το Λαμπαντία την επόμενη σεζόν στο τιμόνι. Ο Κροάτης επιθετικός, είχε περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στο γερμανικό σύλλογο και λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας. Προφανώς δεν πρόκειται να γίνει αμέσως πρώτος προπονητής, αλλά ίσως να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του συλλόγου ή να ξεκινήσει τη νέα καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα του Αμβούργου. 
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ