2016-03-02 21:15:38
Φωτογραφία για Θυμάστε τον Λυκούργο του Disney Club; Δείτε πως είναι σήμερα... [video]
Ο Λυκούργος Μαρκουδής είναι διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκής Εκκλησίας Παλαιότερα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr: "Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και αυτό από μόνο του είναι αρκετό. Η σχέση μου με την Εκκλησία υπήρχε από τα παιδικά μου χρόνια και δεν άλλαξε ούτε όσο ήμουν στην τηλεόραση, ούτε στη συνέχεια.

Στην Πειραϊκή Εκκλησία συμμετέχω από όταν ήμουν μαθητής της Β' Λυκείου, κάνοντας εκεί εκπομπές. Ήταν το ραδιοφωνικό μικρόβιο αλλά και ένας χώρος που αγαπούσα και σεβόμουν πολύ. Το 2004 ο τότε Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Καλλίνικος μου πρότεινε να αναλάβω τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού και παρά την αρχική μου άρνηση, τελικά αποδέχθηκα. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκε σε μία τόσο σημαντική και υπεύθυνη θέση. Συνεπώς έχουν συμπληρωθεί 7 χρόνια στη θέση αυτή και το μικρόβιο του ραδιοφώνου ακόμα καλά κρατάει μέσα μου."

Ο πρώην παρουσιαστής του Disneyclub μίλησε για τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα στην εκπομπή Πράματα Σπουδάματα, του σταθμού της εκκλησίας η οποία είχε θέμα "ο καημός της Ρωμιοσύνης".
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ