2016-03-03 11:57:52
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ 7 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΞΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΣΑΒΒΙΔΗ... ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Τρομερός Νίκος Αλέφαντος για όσα έγιναν χθες στην Τούμπα, αναλύει τα όσα συνέβησαν στο "sportdog".

AΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

Κύριοι, εγώ κάνω την πιο σκληρή κριτική από όλους τους ποδοσφαιρικούς αναλυτές στα αγωνιστικά του Ολυμπιακού όταν η ομάδα δεν τραβάει. Αλλά τι θέλετε για το ματς στην Τούμπα, ποδόσφαιρο βλέπετε; Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ! Δεν υπάρχει συζήτηση.

Και για τη διαιτησία που μας έχετε πρήξει, ο διαιτητής αυτός δεν έδωσε πέναλτι και στον Ολυμπιακό. Τα δε φάουλ που έδινε, καλά έκανε και τα έδινε, ας πρόσεχαν να έπαιζαν πιο καθαρά οι ΠΑΟΚτσήδες. Εκτός κι αν απαιτούν να μη σφυρίζει ο διαιτητής επειδή επιβάλλουν άλλους νόμους φοβίας στην Τούμπα.

Σας πάτησε αγωνιστικά ο Ολυμπιακός. Και σας πάτησε με 7 παίκτες του έξω. 7 παίκτες ρε που αν ήταν στον ΠΑΟΚ όχι μόνο θα ήταν βασικοί, αλλά θα ήταν και οι καλύτεροί του παίκτες.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον Ρομπέρτο
. Σαββίδη, σου λέει τίποτα ο Ρομπέρτο; Πάρε κανέναν τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ! Που μου βγαίνεις και μιλάς ρώσικα. Είσαι Έλληνας; Μάθε ελληνικά επιτέλους! Μιλάς ρώσικα και κριτικάρεις την Ελλάδα και τολμάς να λες πριν το ματς ότι θέλεις να καταστρέψεις το αθηναϊκό ποδόσφαιρο; Εσύ δυναμίτισες το κλίμα! Και βγαίνεις μετά το ματς και κάνεις τις ίδιες προκλητικές δηλώσεις για την Ελλάδα.

Μάθε ελληνικά, δεν μου αρέσει να ακούω ρώσικα στη χώρα μου να καυτηριάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάρε παικταράδες. Ούτε σε 200 χρόνια δεν θα πάρεις το πρωτάθλημα με αυτά τα παικτάκια, σου το έχω ξαναπεί. Και τα είπα και πριν το ματς με κίνδυνο να εκτεθώ, αλλά τι να λέμε, είναι πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ.

Σαββίδη, ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ομάρ, Πάρντο, Ντουρμάζ, Τσόρι, Κασάμι. Δεν βάζω άλλους, σταματώ εδώ.

Πριν το ματς είχα πει ότι ο Φουστέρ αδικήθηκε από τον προπονητή του στην Ευρώπη και τα είδατε μετά. Ολόκληρος Φουστέρ και δεν έπαιζε καθόλου στον Ολυμπιακό. Έχετε εσείς Φουστέρ;

ΠΑΟΚτσήδες, εσείς είχατε στα χαφ Τσίμιροτ, Χαρίση και τον ...Αντώνη! Άντονις λέει. Ο Ολυμπιακός είχε έναν Καμπιάσο φοβερό, έναν Μιλιβόγεβιτς σε μεγάλη εμφάνιση και τον Φορτούνη να πετάει φωτιές στο πρώτο ημίχρονο. Πού πάτε! Σας πάτησε στο κέντρο ο Ολυμπιακός. Σας έκοψε στα δύο!

Και ενώ είχατε την ευτυχία να προηγηθείτε νωρίς επειδή η άμυνα του Ολυμπιακού στο πρώτο τέταρτο του ματς έκανε λάθος να ανεβαίνει ψηλά και να αφήνει χώρους πίσω. Παρ΄ όλα αυτά όμως το ανέτρεψε το σκορ ο Ολυμπιακός μέσα στην Τούμπα και το έκανε 1-2.

Και άντε και σας έδινε το πέναλτι στο τέλος. Τι θα άλλαζε; Με 2-2 στην Τούμπα θα περνούσατε στο Καραϊσκάκη; Τρία γκολ θα τρώγατε στον Πειραιά. Βλέπω την ομάδα σας τακτικά και κάθε αρχή της σεζόν σας προβλέπω τα δεινά που τραβάτε. Δεν ξέρει μπάλα ο Σαββίδης και δεν έχει ανθρώπους δίπλα του να ξέρουν μπάλα.

Πείτε μου σε τι είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό ώστε να απαιτείτε να τον ξεπεράσετε. Σε παίκτες; Μέρα με τη νύχτα. Σε προπονητή; Και χειρότερο προπονητή έχετε, τα έχει διαλύσει όλα ο Τούντορ. Σε διοίκηση; Μέρα με τη νύχτα.

Ο Φουστέρ έδειξε αυτό που φωνάζω για το πρόβλημα του Ολυμπιακού με τα εξτρέμ που δεν πατάνε περιοχή και δεν κάνουν κίνηση σέντερ φορ όταν η μπάλα έρχεται από την άλλη πλευρά. Αυτό δηλαδή που βλέπω να κάνουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Το γκολ του Φουστέρ στην Τούμπα είναι για σεμινάριο. Το πώς κινήθηκε ο Φουστέρ σε θέση σέντερ φορ! Και είχε και πολλές δυνάμεις ο Φουστέρ, δεν ήταν μόνο το γκολ.

Για τον Χατζηισαϊα είχα πει καλά λόγια όταν τον πήρε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν τον είχα δει πολύ με τον Πανιώνιο. Ίσως είχε τύχει να τον δω σε λίγα ματς που είχε πάει καλά. Τώρα που τον έχω δει πιο πολύ με τον ΠΑΟΚ, θα σας πω τούτο: Θέλει πολλή δουλειά γιατί είναι "λύκος". Δεν στρίβει εύκολα, του λείπει έκρηξη. Αργή η τριάδα πίσω με Τζαβέλα, Χατζηισαϊα και Βίτορ.

Εάν ο Ολυμπιακός είχε καλό σέντερ φορ, θα είχε βάλει τέσσερα γκολ μέσα στην Τούμπα χθες. Ο Ιντέγε ήταν πάλι σε ρηχά νερά. Πρόεδρε, τον Αλέφαντο να ακούς γιατί σπανίως πέφτω έξω σε παίκτες. Μόνο εγώ κόντρα σε όλους βγήκα και σου είπα ξεκίνα να ψάχνεις από τώρα καλό φορ για το καλοκαίρι.

Παιδική χαρά ο Τούντορ στις αλλαγές. Έπρεπε να βρεθεί να χάνει μέσα στην Τούμπα για να θυμηθεί τρεις παίκτες να τους βάλει μέσα που και οι τρεις σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ήταν για να παίζουν βασικοί. Κίτσιου, Κάτσε, Αθανασιάδης.

Ποιος ...Αντώνης βασικός, σοβαρά μιλάτε; Θα κοντράρει τον Καμπιάσο και τον Φορτούνη ο Άντονις; Με αυτά τα χαφ που κατεβάσατε και με αυτή την αργή τριάδα πίσω θέλατε να πάρετε τον Ολυμπιακό;

Είπαμε, βγάζει κάποια καλά παικτάκια νεαρής ηλικίας ο ΠΑΟΚ, αλλά έτσι απέχει έτη φωτός από τον Ολυμπιακό, αν δεν πλαισιώσει τα παικτάκια αυτά με παικταράδες κλάσης ο Σαββίδης, ούτε σε 200 χρόνια τίτλο δεν θα δείτε. Και το ίδιο έλεγα και για το νεαρό Σέρβο που μας είχε κάψει με αυτόν ο προπονητής του Ολυμπιακού και επιτέλους ησυχάσαμε. Ανέκδοτο να παίζει ο Ζντίελαρ και όχι ο Καμπιάσο ή ο Κασάμι.

Τη διαφορά στο κέντρο την είδατε ή βλέπατε άλλο κανάλι; Ο Άντονις, ο Χαρίσης και ο Τσίμιροτ εναντίον του Καμπιάσο, του Μιλιβόγεβιτς και του Φορτούνη. Και με έξω Τσόρι και Κασάμι. Και σας φταίνε οι διαιτητές. Ρε, πάρτε κάνα παίκτη να κοντράρετε τον Ολυμπιακό. 30 βαθμούς στη βαθμολογία πίσω είστε!

Αν δεν ήταν η φανέλα του ΠΑΟΚ και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, θα νόμιζα ότι η ομάδα αυτή με την οποία έπαιζε ο Ολυμπιακός ήταν η Ξάνθη. Για τέτοια απόδοση μιλάμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ