2016-03-03 20:37:12
Φωτογραφία για ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Μεγάλη εμπιστοσύνη στις αθλήτριές του έχει ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (17:30) τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό και ο προπονητής του Θρύλου, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, επεσήμανε πως αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως ξέρει, θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα.

«Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Θέλουμε να δείξουμε επίσης την συμπαράσταση μας στους μετανάστες που περνούν αυτή την δύσκολη φάση στην ζωή τους. Όλες οι ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους, κάποιες έχουν περισσότερες πιθανότητες, κάποιες άλλες λιγότερες. Πριν την κλήρωση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήμασταν τα φαβορί, αλλά τώρα θα πρέπει να παίξουμε μεταξύ μας και μόνο ένας θα παίξει τελικό.

Πιστεύω ότι αν παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε τα πράγματα θα είναι καλύτερα και πιο εύκολα για εμάς. Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστικό. Οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Σίγουρα είναι διαφορετικό το κύπελλο από το πρωτάθλημα γιατί δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Αυτό που λέω όμως στις παίκτριες μου είναι να μην σκέφτονται το αποτέλεσμα, αλλά το πώς θα παίξουν το βόλεϊ που ξέρουν», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός του Θρύλου.


Ερωτηθείς για τη βία, απάντησε: «Στην πατρίδα μου έχουμε την κόντρα Ερυθρού Αστέρα- Παρτιζάν, αλλά στο άθλημα σπάνια μεταφέρονται οπαδοί από το ποδόσφαιρο. Εμείς στο βόλεϊ έχουμε μόνο το φιλέ που μας χωρίζει, τίποτα άλλο».

Τις παίκτριες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε η Στέλλα Χριστοδούλου. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς της Χίου για την φιλοξενία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποιοτικό βόλεϊ και να χαρίσουμε θέαμα. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο με νέα παιδιά που αγαπούν το άθλημα. Ο αθλητισμός πλάθει ολοκληρωμένους χαρακτήρες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ