2016-03-04 08:53:58
Φωτογραφία για Τι άντρας αρέσει στην Κόννυ Μεταξά;
Δυναμική, εντυπωσιακή με βλέμμα που μαγνητίζει, η Κόννυ μιλάει με αμεσότητα και ειλικρίνεια για τους διάσημους γονείς της, τις σπουδές στην Αμερική, τον έρωτα και τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις στην πρώτη της επαφή με την πίστα στο πλευρό του πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή

Πώς ήταν να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με δύο διάσημους γονείς όπως ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά;

Ήταν κάτι το φυσιολογικό. Οι μόνες φορές που καταλάβαινα ότι ζούσα κάτι διαφορετικό ήταν όταν δεν έβλεπα τους γονείς μου συχνά, επειδή δούλευαν πολύ. Αυτή ήταν η μόνη διαφορά, αλλά και αυτό το κλασικό που μου έλεγε κάποιος: «Ο μπαμπάς σου είναι πολύ καλός άνθρωπος και σε αγαπάει πολύ!». Έλα, εσένα περίμενα να μου το πεις! Κατά τα άλλα, πήγαινα σ’ ένα σχολείο που ήταν όλα τα παιδάκια ξένα, δεν πήγαινα σε ελληνικό σχολείο. Έτσι, πολλοί δεν ήξεραν τον μπαμπά μου και τι έκανε. Και όσοι τον ήξεραν, επειδή δεν ήταν από τη χώρα μας, δεν με έβλεπαν σαν κάτι το διαφορετικό.


Έχεις πει πως φοβόσουν τον Σάκη Ρουβά, γιατί ήταν πολύ όμορφος. Σήμερα πώς είναι οι σχέσεις σας;

Ναι, ισχύει! Κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι μας έκλαιγα και έτρεχα στο δωμάτιό μου. Έχω να τον δω πάρα πολλά χρόνια. Τώρα πια δεν τον φοβάμαι! Τώρα θέλω να πάω να τον δω! (γέλια)

Φοβάσαι ακόμα τους ωραίους άντρες;

Δεν είναι ότι φοβάμαι τους ωραίους άντρες! Θέλω ο άντρας να είναι γοητευτικός και αρσενικό, έξυπνος και με χιούμορ, δεν με ελκύουν οι κλασικά όμορφοι. Και σίγουρα όχι οι μικρότεροι, γιατί κι εγώ μικρή είμαι ακόμη, άρα τι; Να πάω μετά το σχολείο να συναντηθούμε; Τώρα που το σκέφτομαι, όλοι οι άντρες που μου άρεσαν ήταν τελείως διαφορετικοί, ένα κοινό στοιχείο είχαν και αυτό ήταν το ότι ήταν κακά παιδιά! Αν και δεν έχω πρότυπα ομορφιάς, ένα στιλ που μ’ αρέσει είναι αυτό του Johnny Depp.

Ο χωρισμός των γονιών σου ήταν κάτι που κατανόησες και αποδέχτηκες εύκολα;

Οι γονείς μου κατάφεραν να το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο για εμένα. Μου το παρουσίασαν έτσι, ώστε να μην πληγωθώ και άργησα να το συνειδητοποιήσω. Θυμάμαι ότι μια μέρα πήγα στο σχολείο και ένα παιδάκι το είχε διαβάσει κάπου. Μου είπε «χώρισαν οι γονείς σου;» και του απάντησα «αλήθεια;». Εγώ απλά νόμιζα ότι είχαμε δύο σπίτια μέχρι εκείνη τη στιγμή! Βέβαια σε αυτό συνέβαλε και η ηλικία μου, γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν αντιλαμβανόμουν πλήρως τι γινόταν.

Σε ποιον είχες αδυναμία;

Είχα τελείως διαφορετική σχέση και με τους δύο. Με τη μητέρα μου ήμουν πιο κοντά, γιατί ζούσα μαζί της. Τον πατέρα μου, πάλι, δεν τον έβλεπα πολύ λόγω της δουλειάς, αλλά όταν βρισκόμασταν, ήμουν 100% εκεί. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ή έχω περισσότερη αδυναμία σε έναν από τους δύο.

Πολλοί σχολίασαν ότι είσαι αρκετά αποκαλυπτική on stage

Όντως είμαι! Τα σχόλια που γράφτηκαν δεν με ενόχλησαν, γιατί δεν είπαν κάτι που δεν ισχύει. Με ενοχλεί το γεγονός ότι το παρουσιάζουν σαν κάτι το αρνητικό. Η συγκεκριμένη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και την τράβηξε ο φωτογράφος Νίκος Δρούκας, που είναι και οικογενειακός μας φίλος, τραβήχτηκε σε μια πόζα της χορογραφίας μου που το σορτσάκι μου φαινόταν σαν εσώρουχο! Εννοείται ότι μετά άλλαξα τη χορογραφία! Όμως δεν είναι κάτι που θεωρώ κακό.

Καλλιτεχνικά χρησιμοποίησες το επίθετο «Μεταξά» επειδή ήταν πιο εύηχο και εύκολο να το προφέρουν στην Αμερική. Ο μπαμπάς σου ενοχλήθηκε;

Του εξήγησα το λόγο που το έκανα και το κατάλαβε. Έτσι κι αλλιώς, εμένα με λένε Παγκοντζίδη, στην ταυτότητά μου αυτό είναι το επίθετο του μπαμπά μου. Και ο πατέρας μου άλλαξε το επίθετό του ακριβώς για τον ίδιο λόγο με εμένα, άρα ακολούθησα τα βήματά του!

Πρόσφατα σου «χρέωσαν» μια σχέση με το γυμναστή Ίωνα Μάγκο, ο οποίος ξεκαθάρισε στο People ότι είστε χρόνια φίλοι. Είχες ποτέ σχέση με Έλληνα celebrity ;

Όντως, με τον Ίωνα είμαστε φίλοι χρόνια τώρα. Όχι, δεν είχα σχέση με κάποιο γνωστό άντρα και δεν το έχω για κάτι «ουάου». Εγώ απλά δεν θα μπορούσα να μην είμαι με έναν άντρα που δεν είναι καλλιτέχνης. Το έχω δοκιμάσει και δεν μπορούσα να συνεννοηθώ. Θα ήθελα να είναι καλλιτέχνης και να έχει μια τρέλα.

Πώς θα ένιωθες, αν μια σχέση σου γινόταν πρωτοσέλιδο στα περιοδικά;

Eξαρτάται. Αν ήταν μια σχέση στην αρχή της, δεν θα μου άρεσε να αποκτήσει τόση προβολή. Μου αρέσει το «κρυφό», να είμαι καλά και να είναι μόνο για εμένα. Από την άλλη, άμα είχε περάσει καιρός, ίσως και να μη με ενοχλούσε. Όμως αν ενοχλούσε τη σχέση μου και μας επηρέαζε, θα είχα θέμα.

Αυτό το διάστημα είσαι σε κάποια σχέση;

Είμαι; Ξέρω; Άμα ήξερα, θα σου έλεγα! Είμαι μόνη μου!

Συζητάς με τους γονείς σου τα προσωπικά σου; Σε ποια ηλικία τούς σύστησες για πρώτη φορά το αγόρι σου;

Συζητάω. Θα τους πω, για παράδειγμα, αν υπάρχει κάποιος στη ζωή μου, όμως δεν θα τους πω ποιος είναι. Στα 16 μου, βέβαια, τους είχα συστήσει και το πρώτο μου αγόρι. Τότε ήμουν και μικρή, ήταν κάτι αθώο, ήμασταν σχεδόν τέσσερα χρόνια μαζί. Γνωριζόμασταν πριν από τη σχέση μας και τώρα πια είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να τους πω για μια σχέση μου, εφόσον είναι κάτι σοβαρό και επίσημο.

Είσαι από τις γυναίκες που ονειρεύονται να βάλουν νυφικό και να κάνουν οικογένεια;

Είμαι πολύ ρομαντική, αλλά όχι τέτοιου είδους. Ονειρεύομαι να είμαι με έναν άνθρωπο, να είναι ο άνθρωπος μου και να κάνουμε οικογένεια μαζί. Όχι τώρα, δεν είμαι ακόμα έτοιμη για αυτό. Όμως, ονειρεύομαι να μείνω με έναν άνθρωπο, αν τα καταφέρει να με ξαφνιάζει συνέχεια, να ξυπνάμε το πρωί και να μην ξέρω τι με περιμένει και τι θα κάνουμε, δεν μπορώ τη ρουτίνα. Όσο για το νυφικό, δεν το ονειρεύομαι, αλλά σίγουρα, αν ποτέ φορέσω, δεν θα είναι άσπρο. Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, θα είναι τρικολόρε!

Πώς θα ήθελες να είναι η Kόννυ σε δέκα χρόνια από τώρα;

Πρώτα από όλα να είμαι ζωντανή! Θέλω απλά να είμαι ευτυχισμένη και να μην ξυπνήσω μια μέρα μετανιωμένη για κάτι που έκανα ή δεν έκανα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ