2016-03-04 09:36:23
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΕΠΟ!
Η ΕΠΟ αποτάνθηκε από την Πέμπτη κιόλας στο νομικό της επιτελείο για το πως μπορεί να φτάσει ακόμα και έως το CAS για την διακοπή του Κυπέλλου.

΄Πως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "Gazzetta.gr" Η ΕΠΟ δεν ρώτησε μόνο τη νομική υπηρεσία της για το θέμα της διακοπής. Αποτάνθηκε και στην αρμόδια υπηρεσία της UEFA και πιθανώς να κάνει το ίδιο και με εκείνη της FIFA. Όπως της μεταφέρθηκε πάντως δεν είναι μία τόσο απλή διαδικασία να πάει στο CAS (απευθείας) η υπόθεση.

Υπάρχει ένα σχετικό νομικό πλαίσιο και ένα περίγραμμα για τέτοιες περιπτώσεις. Άλλωστε πρόκειται για κάτι πρωτοφανές αλλά και χωρίς... προηγούμενο για την τωρινή διοίκηση. Με απόφαση της Πολιτείας να διακόπτεται θεσμός του Κυπέλλου. Τις προσεχείς ημέρες η Ομοσπονδία θα ενεργοποιηθεί πιο δυναμικά στο κομμάτι αυτό.

Αυτήν την στιγμή εξάλλου έχει ανοιχτά μέτωπα. Εκτός του ΠΑΟΚ - που δήλωσε πως αποχωρεί - υπήρχαν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Ατρόμητος που ήθελαν να συνεχιστεί κανονικά το Κύπελλο (η ΑΕΚ τάχθηκε με τον τρόπο της υπέρ Κοντονή ως προς την άποψη πως πρέπει να ληφθούν μέτρα για το ποδόσφαιρο και όχι για το αγωνιστικό σκέλος). Επίσης είναι τα χρήματα που θα διεκδικήσει ο OTE TV από τα διαφυγόντα κέρδη από την μη τέλεση των αγώνων αλλά και τα κέρδη που χάνει και η ίδια η Ομοσπονδία.


Έτσι εξετάζεται και η πιθανότητα για τις νομικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν και στο... εσωτερικό. Η ΕΠΟ δεν ήθελε μία τέτοια εξέλιξη και ούτε θεωρεί πως έχει ευθύνη. Έτσι είναι της άποψης πως δεν γίνεται να πληρώσει τα... σπασμένα για την απόφαση Κοντονή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ